Fly og villa med pool og bil i Florida: 5.795 kr.

Krisen gør det muligt at udnytte den billige flykapacitet over Atlanten og tilmed bo billigt i Florida, tilbyder MyTravel Tango.

Foto: Streeter Lecka
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Krisen kradser i USA og mange virksomheder har droppet forretningsrejser til Europa.

I forhold til samme måned i fjor, faldt antallet af passagerer over Atlanten i juni med ca. 8 pct.  Det får de ferierejsende gavn af i form af stadig lavere flypriser til populære rejsemål som New York, San Francisco, Los Angeles og Florida, lyder det fra MyTravel Tango.

Villa i Orlando
"Mange har en drøm om at bo i en villa med pool og en stor amerikanerøse i indkørslen. Den drøm kan nu blive til virkelighed for fra 5.795 kr. inklusiv flybillet København-Miami.

Man skal blot rejse f.eks. en familie på fire, som så vil kunne rykke ind i en næsten ny villa i Orlando med stue, tre soveværelser, to badeværelser, separat værelse med vaskemaskine og tørretumbler. Aircondition og havemand er en selvfølge.

I haven har poolmanden gjort den private swimmingpool klar og i indkørslen står en komfortabel bil, hvor forsikring og en tankfuld benzin er med i rejsens pris," fortæller udviklingschef Carsten Andersen fra MyTravel Tango.

Bo ved Disney World
Florida topper i øvrigt hitlisten over de mest populære rejsemål for danskerne i USA. Det skyldes i første række forlystelser som Walt Disney World, Sea World, Universal Studios og Kennedy Space Center.