Fly dekoreret med sexet model

Forsidepigen fra Sports Illustrated pryder i år en Boeing 737-700 i anledning af bladets årlige "swimsuit"-udgave.

Her står den iraelske top-model Bar rafaeli foran flyet, der også er udsmykket med hende iført hvid bikini. Fold sammen
Læs mere
Foto: Emmanuel Dunand

Det amerikanske flyselskab Southwest Airlines har dekoreret et af deres fly, en Boeing 737-700, på en utraditionel facon - nemlig med et billede af en model i bikini, forsidepigen fra Sports Illustrated, Bar Refaeli. Den opsigtvækkende udsmykning sker i anledning af bladets årlige badetøjs-udgave, skriver australske news.au.com.

Se også: Ryanairs pin-up'er 2009

Den israelske supermodel, slænger sig på langs af flyet i en nydelig hvid bikini, dater for tiden skuespilleren Leonardo DiCaprio, som er aktuel med filmen "Revolutionary Road".

Southwest Airlines afslørede det utraditionelt dekorerede fly i La Guardia-lufthavnen i New York. Den specielle udgave af boeing 737-700, lægger ikke vejen forbi Danmark, men kommer til at flyve mellem New York og Las Vegas. Samtidig oplyses det, at den sexede udsmykning kun pryde flyet i en begrænset periode.

Ikke første gang Southwest Airlines skaber postyr
Det er ikke første gang, at Southwest Airlines skaber overskrifter. I 2007 blev en kvindelig passager angiveligt beordret af et fly for at være upassende klædt på. Kvinden var Kyla Ebbert, 23, fra San Diego, som ellers påstod, at hun bare havde en tætsiddende hvid t-shirt med v-hals udskæring på. En udskæring der ifølge hende selv stoppede lige før, at den afslørede kritisk meget af hendes bryst.

Flypersonalet bad hende om at købe mere passende tøj i terminalen. Hun tilbød i stedet at trække sin nederdel så langt ned den kunne og rette lidt på T-shirten, hvilket blev accepteret af personalet.