Fløj til den forkerte halvkugle

To hollændere skulle til Australien men endte i Sydney i Canada. Rejsebureauet havde booket forkert.

Undervejs fandt de to imidlertid ud af, at det vist var helt galt. De var ikke som planlagt på vej til Sydney i Australien, men til Sydney i Nova Scotia i Canada - 17.000 km fra deres planlagte rejsemål, fortæller Take Off. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Måske skulle de have fattet mistanke, da de stod på Air Canada flyet i Amsterdam Schiphol lufthavn. For de to hollændere skulle til Sydney.

Læs også: "Det er jeres skyld, jeg er gravid"

Men den 71-årige bedstefar havde inviteret sit 15-årige barnebarn til Australien, og han havde ikke selv rodet med flybookinger. Det havde han overladt til et professionelt rejsebureau.

Undervejs fandt de to imidlertid ud af, at det vist var helt galt. De var ikke som planlagt på vej til Sydney i Australien, men til Sydney i Nova Scotia i Canada - 17.000 km fra deres planlagte rejsemål, fortæller Take Off.

Ikke første gang
Air Canada personalet var forstående, og de fik booket hotel til de to uheldige hollændere og ordnet nye flybilletter, så de dagen efter kunne flyve til Sydney på den anden halvkugle.

Ifølge den lokale avis i canadiske Sydney, "Cape Breton Post" , er det før er sket, at mindre erfarne rejsende ender i canadiske Sydney frem for den australske millionby - men disse uheldige passagerer har som regel selv booket deres billetter on-line.