Femstjernet hundehotel

Pool, temafester og private suiter. Jo, mennesket ER hundens bedste ven - i hvert fald på dette hundehotel i Australien.

Hundenes dagligstue på hundehotellet Pawpaws. Fold sammen
Læs mere
Foto: All Over Press - Wenn
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danske hunde er i oprør. På skælvende poter afventer de lige nu, om regeringens proklamerede forbud mod særlige racer rammer netop dem.

Se også: Hvor et hundeliv er det rene luksus

Men måske er det der med at blive landsforvist slet ikke så skidt endda. I hvert fald ikke hvis de ramte hunde kan få lov at emigrere til Australien, der, som det ses på billederne, må være det nærmeste, vores firbenede venner kommer paradis på jord.

Her står den nemlig hverken på forbud eller raceadskillelse, men derimod på rendyrket forkælelse.

På et vaskeægte femstjernet hundehotel kan hundeejere få dulmet deres dårlige samvittighed og trygt overlade deres bedste ven til hotelpersonalet, mens de selv er på ferie.

Temafest for vovse
Stedet hedder Paw­Paws og ligger lige uden for Sydney. På hotellet får hundene tildelt deres helt egen barnepige, som sørger for at gøre opholdet så behageligt som muligt.

Har hunden f.eks. fødselsdag under sit ophold, bliver der arrangeret fødselsdagsfest. Og enhver ordentlig fest har jo som bekendt et tema. Helt efter temperament kan hundene få lov at vælge mellem »Beach Party«, »Breakfast at Tiffanies« og »cowboy og indianer«-tema.

Sådan en omgang kan jo hurtigt tage pusten fra selv den største ølhund, og så er det kun rart at kunne læne nakken tilbage i hotellets skønhedssalon og få ordnet ører, kløer og bisser.

Swimmingpool og gourmetmad
I det hele taget er der tale om et ophold af den usædvanligt magelige slags. Hundene kan gå i spa, plaske rundt i swimmingpoolen, pjatte i legeværelset eller bare trække sig tilbage og stresse af i deres private suite.

Maden er selvfølgelig af højeste standard og nænsomt tilberedt i hotellets køkken – for som personalet siger: Hundene skal ikke belemres med mad, som deres ejere ikke selv ville sætte tænderne i.

Skulle hundene blive rastløse, har PawPaws også en løsning på det og tilbyder undervisning og træning i alverdens hundefærdigheder og ditto kunster.

Så er der lige prisen: godt 500 kr. for en overnatning. Men det er jo ikke mere, end hundens bedste ven, mennesket, selv gerne betaler for et hotelværelse...