Fårup er verdens nummer 3

Amerikansk magasin har kåret Fårup Sommerland som verdens tredie bedste forlystelsespark for børn.

Fårup Sommerlands oplevelser for både børn og voksne har netop givet den nordjyske familiepark en placering som verdens tredjebedste forlystelse for børn. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er ganske vist et stort spring op til nummer et og to på listen.

Læs også: Fårup Sommerland er for alle

Men at blive kåret som den tredjebedste i verden til børn - det er da noget.

Og at det så ikke er danske Legoland, men det amerikanske i Californien, der er nummer to og det  -for os danskere- ukendte Idlewild & SoakZone i Pennsylvania, USA, der har fået prisen som verdens bedste forlystelsespark for børn, gør ikke glæden mindre i Blokhus.

Det er det amerikanske nyhedsmagasin "Amusement Today", der står bag uddelingen af de årlige "The Golden Ticket Awards".

Satser på klassiske forlystelser
”Vi er utrolig stolte af, at så mange gæster sætter pris på vores forlystelser. Jeg bider især mærke i, at vi er blevet valgt, fordi forældre og børn kan få sjove oplevelser sammen i Fårup Sommerland. Det tyder på, at vi gør det rigtige med at tilbyde klassiske forlystelser til hele familien,” siger direktør Søren Kragelund.

Han bemærker i øvrigt, at Fårup i år er en af de få europæiske parker, der placerer sig i toppen af Amusement Today’s 25 kategorier.

Fårup Sommerland har netop afsluttet sæsonen. De har med 607.051 gæster sat besøgsrekord for sjette år i træk og er Danmarks næststørste attraktion uden for København.