Få privatliv i en pose under flyveturen

En genial opfindelse eller det mest latterlige rejseprodukt nogensinde? The Snazzy Napper skal sikre rejsende privatliv.

Foto: YouTube.com/SnazzyNapper

Et helt nyt produkt, der tilbyder rejsende privatliv indhyldet i en slags tæppe med kun næsen stikkende uden for, er nu til salg i USA.

Og produktet, der har fået navnet The Snazzy Napper, er allerede blevet udråbt som det mest latterlige og overflødige produkt, der nogensinde er blevet sendt på gaden.

Læs også: Prisen på flybilletter styrtdykker

Opfindelsen er enkel: Skaberen, Margaret Wilson, oplevede på en flyvning til England, at tæppet hele tiden gled af hende. Og så fik hun ideen til at fæstne et tæppe til hovedet med kun næsen strittende ud.

"Det har flere fordele", siger hun til CNN. "Dels slipper de andre passagerer for at se dig sove med åben mund, dels får du et privat område inde under tæppet," siger Margaret Wilson.

En CNN-reporter testede tæppet under en flyvning og blev mødt med sære blikke, direkte stirren og en masse latter.

Se også: Klamme ting, folk gør i fly

Faren for at blive bestjålet
Videoen på YouTube, hvor en kvinde ifører sig tæppet, er allerede set af 350.000 mennesker, hvor langt hovedparten kommenterer sove-tæppet som det mest latterlige, de nogensinde har set. Og nævner bl.a. faren for at blive bestjålet, når man klart giver udtryk for at sove og iøvrigt ikke kan se noget.

Men tæppet er altså i handelen, og designeren har forsøgt at gøre tæppet mere "venligt" at se på ved at udsmykke det med sovende z-er. Det koster ca. 100 kr.

Se også: 10 ting der gør flyvning farlig for dig

Se videoen her:

 

Rejseliv.dk spørger: Hvad mener du? Er Snazzy Napper det genial eller latterlig?