Europas bedste strandfester

Her er ti fede strande rundt om i Europa, der alle er til sjov og ballade.

På Benirras på Ibizas nordkyst er der dansende hippier, trommeslagere og bål på stranden. Fold sammen
Læs mere
Foto: Kristian Brasen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Psarou Beach, Mykonos, Grækenland
Mykonos har rangeret højt i den græske festverden siden Jackie Onassis gav øen jetset-status i 60erne. De vildeste fester foregår på Paradise beach, mens de lidt mere sofistikerede er på strandene Panormos, Psarou og Paraga. Den flotte restaurant og bar Nammos i klassisk græsk arkitektur på Psarou har huset mange spontane fester.

Se video fra Psarou Beach, Mykonos:

Bloemendaal Aan Zee, Holland
Hvordan kan en forblæst strand ved Nordsøen være en af Europas hotteste partysteder? Kig på antallet af barer, klubber og restaurenter, der er klynget sammen i sanddynerne, så giver det mening. Den lille by ligger 20 minutter med tog fra Amsterdam, men de fleste steder lukker kl. 01, så husk det sidste tog tilbage kl. 0.58.

Benirras Beach, Ibiza

Denne hvide ø har to typer strandfest. På den ene side finder du Las Salinas, hvor de rige sipper cocktails før de smutter tilbage til luksusyachterne. På nordkysten har du Benirras, hvor dansende hippier, trommeslagere og bål på stranden gør stedet til det mest boheme-agtige på øen. Festen starter søndage, når solen står op.

Se video fra Benirras Beach:


Halvandet, Danmark
By-strandene i København er ikke til at komme uden om. Copencabana (Copencabana Havnebadet, Havneholmen) og Amager Strandpark har den perfekte blanding af gammelt og ungt. Festen finder sted på kajen, Halvandet, og har alt hvad du behøver til en fest i solen. Kæmpestore solsenge, importeret sand og god musik. Plus udsigt over havnen.

Gotland, Sverige
Ud for Stockholm ligger Gotland, den største svenske ø, og byder sig til med kilometervis af strande. Men Visby er bedst, hvis der skal festes igennem. Ved badeanstalten er der levende musik og masser af stockholmere, der nyder livet efter dagen på stranden. Om aftenen fortsætter løjerne i den gamle by i Visby på diskoteker og barer.

Næste: Se fem flere af Europas bedste strandfester

(Kilde: Times Online)