Er det en tiger eller en hund?

I Dahe Pet Cultural Park i Kina har man fundet en smart måde at lokke turister til. Mal en hund som en tiger eller en panda.

Dahe Pet Cultural Park i byen Zhengzhou har tiger- og pandahunde. Fold sammen
Læs mere
Foto: Donald Chan
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Man tager en Golden Retriever og farver pelsen, så den ligner en tiger. Og så tager man en Chow Chow og maler den sort og hvid, så den minder om en panda. 

Og vupti har man en turistattraktion.

Se også: Guide til Europas dyreunge

Det er ifølge Zhengzhou Evening News tanken bag Dahe Pet Cultural Park i byen Zhengzhou i den kinesiske Henan provins. Parken har indkøbt fire hunde af racen Chow Chow - der som formentlig bekendt for de fleste normalt er rødbrune - og en Golden Retriever, der er hvid eller gylden, og har givet dem en omgang spraymaling.

Matchmaking for de firbenede
Dahe Pet Cultural Park er en park for kæledyr, med bl.a. hospital, hotel, caféer og skønhedssaloner for hunde og katte, men også med udstillinger, optrædender, konkurrencer og sågar et matchmaking center for de firbenede i forbindelse med parring. Og endelig kan man købe sig en hund, kat, fugl eller fisk med hjem fra Dahe Pet Cultural Park.  

1. juni åbnede den del af Dahe Pet Cultural Park, som er åben for offentligheden, og hvor der bl.a. vil være konkurrencer og shows på scenen. Og i den anledning hentede man i sidste uge fem "vilde dyr" - en "tiger" og fire "pandaer" - ind til at tiltrække sig offentlighedens opmærksomhed. 

Det har kostet 200 millioner kroner at anlægge parken.

Vil du til Kina og se den falske tiger med egne øjne? Find flybilletter her.