Englænderne ser værst ud i ferien

Resultatet af en europæisk undersøgelse er klar: Blandt turisterne fra 15 europæiske lande er englænderne de dårligst klædte på ferien

Selv englænderne synes deres egne turister er dårligt klædt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

16.000 besøgende på rejsesiden Zoover, der bringer rejsebedømmelser, har dømt englænderne til at have den dårligste tøjsmag. Der kunne stemmes på turister fra 15 europæiske lande i undersøgelsen, og 25 procent af deltagerne fandt, at englænderne var dårligst klædt.

Læs også: Badebukser kan få dig i fængsel

Tyske turister kom på 2.pladsen med 23 procent af stemmerne, og efter dem fulgte polakkerne med 12 procent.

Til overflod må englænderne leve med, at alle de deltagende lande mener, at præcis engelske turister er dårligt klædt. Og selv englænderne synes deres egne turister er dårligt klædt. 30 procent af englænderne stemte på dem selv som dårligst klædte.

Schweiziske turister er de bedste
Englænderne er trætte af deres landsmænds hvide sokker i sandaler og tøj, der er for småt, for stramt og for kort, især hos kvinder. Ellers er der store forskelle på hvordan forskellige lande vurderer andre.

Undersøgelsen konkluderer, at ingen synes at sætte pris på den måde, deres landsmænds turister klæder sig. F.eks. synes 13 procent af de danske deltagere, at danske turister klæder sig dårligt.

De bedst klædte mænd er omvendt de schweiziske turister - de fik kun to procent af stemmerne.