En million gæsters favorithotel

Mere end en million hotelgæster har givet karakter til over 100.000 hoteller. Se de ti bedste her.

Det fem-stjernede "Galaxy Hotel Iraklio" på Kreta giver den bedste hoteloplevelse for pengene i følge en million hotelgæster. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kan et hotel med to en halv stjerne være lige så godt som et med fem stjerner?

Næste: Se hele top-10 listen her

Ja, hvis man lader over en million hotelgæster bedømme hotellerne og sammenholder det med hotellernes pris og beliggenhed.

Det er sådan online-rejsebureauet Expedia gør i deres årlige "Insiders select"-undersøgelse.

”Hotelgæsterne har umiddelbart efter, de er kommet hjem fra deres ferie, svaret på et spørgeskema om deres oplevelse. Med deres svar sammen med blandt andet prisen for opholdet samt en række andre parametre regner vi os frem til, hvilke hoteller der totalt set byder på den bedste hoteloplevelse,”  siger David Bækholm fra expedia.dk.

Ud af de mere end 110.000 hoteller, Expedia samarbejder med, er det kun ca. to pct., der er kommet med på "Insiders Select"- oversigten, så det er et kvalitetsstempel i sig selv at være på listen.

Fra 2½ til 5 stjerner
Hotelgæsterne har kåret det fem-stjernede "Galaxy Hotel Iraklio" på Kreta som det hotel, der giver den bedste hoteloplevelse for pengene.

”Umiddelbart er det måske ikke så overraskende, at det er et femstjernet hotel, der topper listen. Det er det derimod nok, at der på top ti-listen også er et to-et halvt-stjernet hotel i Indianapolis og et trestjernet i Bosnien. Og det er netop sammenhæng mellem pris og hoteloplevelse, vi med ”Insiders select” søger af finde frem til, ” lyder det fra David Bækholm.

Næste: Se hele top-10 listen her