Eksklusiv valentinsdag hitter

Valentinsdag kan fejres på mange måder. Her er den valentinsrejse, som flest af Rejseliv.dks venner på facebook helst vil på.

En nat på legendariske Ritz i Paris er den valentinsrejse, som flest facebook-venner vil på. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skyet og diset. Sne og mulighed for isslag. Temperaturer op mellem 0 og 4 graders varme. Sådan beskriver DMI vejret i det meste af landet i dag.

Se også:Sådan skruer du op for varmen

Det er ikke meget kærlig at hente fra vejrguderne. Men sådan er det sjældent i februar, og det kan muligvis have spillet ind på, hvilken valentinsrejse flest af rejseliv.dks facebook-venner helst vil på.

Rejseliv har stillet seks vidt forskellige bud på valentinsrejser op mod hinanden og bedt sine facebook-venner stemme på den rejse, som de helst vil tage deres valentinsdate med på.

De kunne vælge mellem Den eksklusive: En nat på legendariske Ritz i Paris, Den vovede: Nøgen-bungyjump i Canada, Den aktive: Rid på heste gennem smukke Island, Den danske: Stjernekiggeri i Rundetårn, Den tæt på: Romantisk (og billig) middag på Restaurant Årstiderna by the sea i Malmø eller Den alternative: En middag i Restaurant Romantik kun med plads til to øverst i Royal Radisson Moskva.

Flest vil en nat på Ritz

I alt har 424 stemt, og med mere end 50 pct. af stemmerne er en nat på det legendariske Hotel Ritz i Paris et klart førstevalg. Det er også klart den dyreste og mest eksklusive af de seks valentinsrejser.

Prisen på den romantiske pakke på hotellet starter ved 13.750 kr., men inkluderer også en champagne-cocktail fra den ikoniske Hemingway Bar, chokolade fra hotellets egen konditor og hovedpudebetræk broderet med dig og din dates initialer. Og senere en tur gennem Place Vendôme med hestevogn og middag for to på den smukke og to-stjernede restaurant L’Espadon.

Den alternative valentinsrejse blev nummer to  

Selv om Moskva ikke umiddelbart rimer på romantik, er det middagen på Restaurant Romantik i Royal Radisson Moskva, der kommer ind på andenpladsen. Det kan muligvis være fordi, restauranten i romantikkens ånd kun har plads til to gæster. Den alternative valentinsrejse fik 121 stemmer.

På tredjepladsen kommer en ridetur gennem Island med 55 stemmer, og overraskende kommer nøgen-bungyjump ind på en fjerdeplads med 10 stemmer.

Sidst ligger romantisk middag i Malmø med 9 stemmer og stjernekiggeri i rundetårn med blot 6 stemmer.

Rejseliv.dk spørger: Har du været på valentinsrejse? Fortæl om det i en kommentar herunder.