Egypten bliver et vinterhit

70.000 danskere vil holde vinterferie i Egypten, forudser Star Tour.

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Egypten fejrer sand triumf denne vinter, hvor omkring 20 pct. flere end sidste vinter vælger at holde vinterens charterferie i pyramidelandet. I alt vil op mod 70.000 danskere flyve til sikker sol, koralrev og Nilsejlads denne vinter, vurderer Star Tour.

"Vi har på nuværende tidspunkt solgt dobbelt så mange rejser til Egypten i forhold til samme tid sidste år, og vi har øget antallet af rejser med 35 pct.. Muhammed-krisen er for længst lagt bag os, kan jeg sige med stor glæde, og Egypten bliver denne vinters store vinder. Det er sikker sol og varme, varmt badevand, unikke kulturoplevelser, billige priser og kort flyvetid, der lokker så mange til Egypten," siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

All-inklusive for børn og voksne
Egypten er et af de helt store all inklusive lande, og 67 pct. af Star Tours Egypten-kunder vælger en all inklusive ferie til vinter, hvor alle måltider, snacks, is og lokale drikkevarer på hotellet er inklusive i rejsens pris.

40 pct. af kunderne tager desuden på enten Nilsejlads eller på besøg i den myldrende hovedstad, Cairo.

"Det er specielt børnefamilierne, der køber rejser til de store børne-resorts, som også vælger all inklusive pakken. Det er let og bekvemt, og så er der styr på feriebudgettet. De mange "flere generations"-rejsende, hvor 8–14 personer rejser sammen, er også glade for all inklusive-konceptet," siger Stig Elling.