Dumpingpriser: Største charter-udsalg i ti år

Det lune danske sommervejr betyder, at rejsebureauerne har for mange rejser tilovers. Så tilbuddene er mange.

Varme og valgrygter sender prisen på rejser i bund. Fold sammen
Læs mere
Foto: Dani Cardona
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Er du frisk og kan tage af sted på ferie i pinsen, er der mange penge at spare. For under en tudse kan du få en uge i Bulgarien, på Mallorca, på Kreta eller i Tyrkiet. Og prisen indbefatter både flyrejse og hotel.

På Rejseliv.dk kan finde billige charterrejser:

Hos Star Tour anslår man, at der er i hele branchen er mellem 12.000 og 14.000 tilbudsrejser - og det er det største rejseudslag i 10 år. Årsagen til de mange rejser er det varme sommervejr, som Danmark har været svøbt ind i.

- Vi skal i hvert fald 10 år tilbage for at finde et tilsvarende rejseudsalg med så vanvittigt lave priser. Vi har rigtig mange fly i luften denne sommer. Selvom vi har solgt 8 ud af 10 sommerrejser, udgør resten altså mange pladser.

Se også: Stig Ellings tips til Kreta

Usikkerhed om valg eller ej
- Det optimistiske oplæg sammen med dansk varme og en vis tøven hos forbrugerne pga. usikkerhed om valg eller ej, gør at vi er lidt bagud på salget, og derfor må ty til rekordlave priser, indrømmer Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Er man vaks ved havelågen - og kan få fri fra arbejdet eller skolen - kan man spare op til 60 procent på rejsen, hvis man kan tage af sted inden skolernes sommerferie. Og der er mulighed for at finde billige rejser fra København, Billund, Aarhus og Aalborg til alle de mest populære sommerrejsemål.

- Med de priser, vi er nødt til at tilbyde nu, er en pakket charterferie faktisk langt billigere end de priser, vores venner hos lavpris flyselskaberne kan præstere, mener Stig Elling.

Se også: Det ukendte Thailand