Drik hvad du vil på krydstogt

Celebrity Cruise satser nu på tørstige gæster og lancerer nu cruise-pakker med ubegrænsede drikkevarer

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De fleste kender all inclusive-ferien, hvor det meste er inkluderet i rejsens pris minus alkohol, men krydstogtrederiet Celebrity Cruise går nu skridtet videre og tilbyder pakker med fri drikkevarer, både alkohol og mineralvand.

Læs også: Ægtepar sagsøger rederi - endte på bøssekrydstogt

"Gæsterne om bord på Celebrity Cruises er optaget af det gode liv og de gode oplevelser, både når det gælder mad, drikke og velvære," siger Ellen Stebekk til Aftonposten. "Og de som vælger at forhåndsbestille en drikkepakke søger kvalitet, ikke kvantitet."

Det understreges, at gæster kun får serveret een genstand eller vandflaske pr. bestilling. Gæsterne må identificere sig hver gang, der bestilles, så der bliver ikke tale om, at man ved ombordstigning får udleveret nogle kasser vin.

"Generelt praktiserer vi en streng serverings-politik, og åbenlys beruselse tilladesikke," siger Ellen Stebekk til bladet. Hun tilføjer, at skibet forbeholder sig retten til at nægte rejsende alkohol, hvis det skulle være nødvendigt.

Flere pakker med alkohol

Ølpakke: Drik så meget øl du vil. Pris fra 180 kr. pr. dag

Premium Liquor Package: Knob Creek, Remy Martin VSOP og Johnnie Walker Black Label er blandt alkoholmærkerne i denne pakke. Pris pr. dag: 410 kr.

Classic Liquor Package: Stadig stærk alkohol, men for de mere prisbevidste med f.eks. Jack Daniel’s og Absolut-vodka er blandt mærkerne idenne pakke. Pris pr. dag: 293 kroner.

For de sunde findes også en ren vand-pakke. For 60 kr.om dagen kan du bælle så meget vand du orker.

Celebrity Cruise er et datterselskab af det norske rederi Royal Caribbien.