Disneyland Paris: 4 nyheder i 2016

På skræddersalen knurrer symaskinerne, og det bruser med florlette stoffer i pasteller og glade farver i disse dage, for forårssæsonen er kun få uger væk i Paris.

21REJFOTO-140411.jpg
Forår Fold sammen
Læs mere

Kostumerne til underholdningen er det fineste håndarbejde, og danserne, der skal bære dem, træner intenst. Der er festlige forårsnyheder på vej, og endnu mere bobler i den magiske gryde for resten af 2016 i Disneyland Paris.

Forår så det swinger

Allerede den 3. marts åbner forårsprogrammet »Swing into Spring« – og så må vi jo håbe, at vejrguderne er enige. Uanset temperatur fyldes parken af en festlig parade med musik, blomster i overflod og hele 120 dansere i de mest fantasifulde, og på ingen måde beskedne, forårskostumer. Pluto er stjernen i paraden, der kan nydes fire gange hver dag. Desuden kører Minnie – i helt nyt designerdress – rundt i sin forårspyntede vogn, og på Torneroseslottets scene byder et danseshow med Mary Poppins som æresgæst velkommen til foråret, også fire gange dagligt..

Tip: Hotellerne fastholder de lave vinterpriser i marts. Især hvis man ankommer de første fire dage i ugen.

Mickey går til scenen

2. juli åbner endnu et nyt show, »Mickey and the Magician«, i Animagique Teatret i Studios Parken. Der er hyret trylleeksperter ind fra Broadway, og der arbejdes med ny avanceret teknologi til magi-og usynlighedseffekterne, der ikke skal afsløres her. Mickey skal gøre rent i troldmandens værksted, før månen går ned, men fristes til selv at fuske med tryllesporten. Det kommer ganske ud af kontrol. Og både lampens ånd, Genie, den kloge abe, Rafiki, Lumière fra Skønheden og Udyret og flere andre kendte ansigter dukker op. Det sejler fælt, da troldmanden kommer hjem. Stykket har en fin morale - og ender festligt og godt.

Løb med Pluto

Dem, der hellere selv vil være aktive end se på de andre danse, kan løbe med i årets gladeste halvmaraton den 23.-25. september. Man løber gennem – og rundt om Disneyland, mens Fedtmule, Alice, Pluto og alle de andre støtter og hepper. Der er flotte medaljer, festlig pynt, musik, miniløb for små børn, Wild West-show og middag for deltagerne med familie.

Tip: Tilmelding er åbnet på: Run.disneylandparis.com

Gå i jedi-træningslejr

Modige børn mellem 7 og 12 år tager på »Jedi Academy«, hvor de oplæres i at håndtere lyssværd og bruge deres hemmelige kraft. Efter en times intensiv træning, går de på scenen i flotte kapper og kæmper endda mod selveste Darth Vader. Der er reserveret plads til de unge krigeres familie på første række, men det store teater »Videopolis» i Discoveryland er åbent for alle parkens gæster, så der er ganske mange tilskuere.

Tip: Stå klar som det første om morgenen for at få plads. Det meget populært.