Det sker i september

Halvmarathon i Stockholm og sandslotkonkurence i Santa Barbara er bare nogle af de begivenheder du kan opleve i september.

12. september indtager tusinder af løbeglade mennesker gaderne i Stockholm i anledning af byens årlige halvmarathon. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

1. september - Paris
Med flere end 200 kunstnere og 50 orkestre er Jass à la Villette et arrangement af format. Der er musik, og ikke kun jazz, men også pop, electro, hip hop og afrikansk musik i Cité de la Musique og Parc de la Villette – den tidligere kødby i det nordøstlige hjørne af byen. Festivallen, hvor blandt andre Daniel Darc (foto) er på programmet, varer til 13. september.
www.jazzalavillette.com

Se flere begivenheder her

6. september - Malmø
Kan han synge, eller er han bare et medie-fænomen? Det kan man med egne ører afgøre, når den britiske vinder af Britain’s Got Talent, Paul Potts, går på scenen i Batiska Hallen
www.malmotown.com

10. september - London
I ti dage er Tower of London den spektakulære ramme om »Tower Festival« med kunst, kultur og klassisk musik. I år medvirker blandt andre Sadler’s Wells, Lesley Garrett og Dame Kiri Te Kanawa.
www.toweroflondon.com

11. september - Reykjavik
Efter at have set, hvilken effekt den islandske bankkrise havde på det islandske folk, besluttede Ian Anderson og resten af det legendariske orkester Jethro Tull at bringe lidt glæde til landet i Atlanterhavet. Første »Friends of Iceland« koncert 12. september, hvor både lokale bands og Jethro Tull er på scenen, blev udsolgt på rekordtid, og endnu en blev arrangeret dagen før. Alle indtægter går til velgørenhed.
www.midi.is

12. september - Braunschweig
Det er i år 800 år siden, at Otto IV blev kronet i »løvebyen« Braunschweig. Det fejres blandt andet med en stor udstilling »Otto IV – Traum vom welfischen Kaisertum«, som kan ses frem til 8. november, en sangfestival fra 15. til 18. oktober og så en stor ridderturnering 12. og 13. september.
www.braunschweig.de/otto

12. september - Stockholm
Så er det tid for »Stockholm Halvmarathon«. Godt 20 km løb, med start lørdag eftermiddag foran kongeslottet, gennem centrum og Gamla Stan. Der er plads til 11.000 deltagere i løbet, og det regner arrangørerne med at nå.
www.stockholmhalvmarathon.se

Se flere begivenheder her