Det her er ok at stjæle fra hotellet

Den australske hotelsammenslutning fastslår, at der stjæles for millioner af kr. på hotellerne, men nogle ting må man godt snuppe

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hotelkæden Accor Hotels årlige opgørelse over tyverier fra deres hoteller fastslår, at kvinder fører foran mændene, når det kommer til tyverier fra hotelværelserne i Australien. De lister mere konsekvent ting ned i kufferten.

Læs også: Den store quiz om verdens berømte hoteller

Kvinderne holder sig mest til ting som små shampoo-flasker, sæber og håndklæder, mens mændene mest sværger til proptrækkere, skopudsecreme, glas og ting fra minibaren.

Men hvad accepterer hotel-kæden egentlig, at gæsterne tager med?

Talskvinde for Accor Hotels, Gaynor Reid, siger til www.news.com.au, at det er okay at smutte med udstyr fra badeværelset som shampoo og sæbe. Også blyanter og tynde slippers går det an at negle. Men så stopper festen også.

To kilo rejer forsvandt

"Nogle gæster er fristet over evne af de særeste ting. Jeg kan nævne et toiletsæde, skyllemekanismen til et toilet, et tv og en metalstatue af en kænguru," siger Gayner Reid til websiden.
Og nævner i samme åndedrag kvinden, der blev taget på vej ud fra aftenmads-buffeten med to kilo friske rejer. Til en natmad.

Hun undrer sig over, at tyvene helt glemmer, at hotellerne nemt kan finde frem til folk. Og understreger, at der bestemt vil komme en regning for de stjålne badekåber, hårtørrerne, fjernsynet og kunsten på væggene.

Se også: Sådan bliver du en god hotelgæst