"Det er jeres skyld, jeg er gravid"

Rejseklager kan være helt retfærdige og de kan være temmelig langt ude. Se listen over 20 latterlige rejseklager.

En kvinde blev gravid på ferien og gav rejsebureauet skylden. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der kan være mange gode grunde til at sende en klage, når man vender hjem fra en rejse, der ikke helt var som forventet. Hvis det 5-stjernede hotel var et skur eller at den lovede dansktalende guide var en finne, der kun talte dårligt svensk. 

Men så er der også alle de klager, der tangerer i kategorien aparte, skør eller original på den lidt forkerte facon. Avisen The Telegraph har listet 20 af de mest bizarre klager, som bl.a. rejsebureauet Thomas Cook har modtaget.

Side 2: "Sandet har en forkert farve"
Side 3: "Siesta burde være forbudt"
Side 4: "Min mand kiggede for meget på topløse kvinder"

Blomsten og bien
En kvinde blev gravid på ferien og skrev til rejsebureauet, at det var bureauets ansvar, for det aldrig ville være sket, hvis hun og hendes forlovede havde fået det værelse med to senge i stedet for en dobbeltseng, som de havde booket.

Elefant-mand
Det kan være svært at gøre en nygift mand helt tilfreds. Brudgommen sendte efter hjemkomsten fra bryllupsrejsen en klage, hvori han skrev, at hans bryllupsrejse var blevet ødelagt, fordi han fra terrassen på sin luksuslodge i Afrika havde set en gigantisk han-elefant og dens temmelig lange kønsorgan - og det havde fået ham til at føle sig utilstrækkelig.

"Tjener, min suppe er for tyk"
En gæst på et af Novotels hoteller i Australien klagede over, at hans suppe var alt for tyk og stærk. Det viste sig, at det, han havde slubret i sig som suppe, var sovs.

Falske varer
Og så var der den om parret, der brokkede sig over, at de havde købt Ray-Ban solbriller ved en gadesælger for 40 kr. - for så bagefter at finde ud af, at de overhovedet ikke var ægte!

Flyvetiden
"Det kan ikke være rigtigt, at vi skal flyve i ni timer for at komme hjem fra Jamaica, bare fordi vi bor i England, når amerikanerne kun skal flyve i tre," klagede et par.

Kender du andre bizarre rejseklager? Skriv en kommentar herunder.