Det ekstreme golfhul

Et hole-in-one på det legendariske hul 19 på Legend Golf and Safari Resort i Sydafrika udløser en check på 1 million dollars.

Se filmen med det ekstreme hul længere nede i artiklen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den er 7.800 meter lang, den er designet af top golfspillere, og banen ligger midt i et vildtreservat, så det er ikke ualmindeligt, at zebraer og giraffer forvilder sig ind på banen.

Men det er ikke derfor, hul 19 på golfbanen på det luksuriøse Legend Golf and Safari Resort i Sydafrika har fået tilnavnet "Extreme 19".

Teestedet ligger på et bjerg i 1200 meters højde, mens hullet ligger på en green, udformet som det afrikanske kontinent, der befinder sig næsten 800 meter længere nede. Man flyver op til tee-stedet i en helikopter og rammer man hole-in-one, indkasserer man 1 million dollars. Samt titlen som en legende.

Hullet er ligesom de øvrige 18 på banen designet af golfspillere på topniveau, blandt andet har Thomas Bjørn æren for hul 2, og det koster 1.200 kr. incl. helikopterturen op til det legendariske hul at spille en runde på banen - og forsøge at blive millionær.

Se videoen fra det ekstreme hul her: