De vildeste leje-limoer i verden

Du kan selvfølgelig leje en sløjt motoriseret Opel Corsa eller Ford Ka til ferien, men vil du for alvor imponere på fire eller flere hjul, skal du vælge en af disse fire vilde limoer.

Du får ikke minibar eller mulighed for at stikke hovedet op af soltaget, men Ferrari Limousinen har til gengæld en topfart på næsten 270 km/t. Selvfølgelig udstyret med racersele. Fold sammen
Læs mere
Foto: limobroker.co.uk
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ferrari Limo, London, Storbritannien (Se billederne øverst i artiklen)

"Det er så perverst, at det burde være ulovligt," raser Berlingske motorredaktør, Gert Nielsen, da Rejseliv viser ham billedet af en Ferrari 360 Modena - som limousine! Årsagen til redaktørens eder er, at Ferrarien, som er hans absolutte favoritkøretøj, er skåret midt over og herefter forlænget med et næsten tre meter langt midterstykke med seks ekstra pladser.

Du får ikke minibar eller mulighed for at stikke hovedet op af soltaget, men Ferrari Limousinen har til gengæld en topfart på næsten 270 km/t. Selvfølgelig udstyret med racersele. 

Pris: Ca. 17.600 kr. for tre timer med opsamling i London. Ca. 11.600 kr. med opsamling i Birmingham, hvor udlejningsbilerne holder.
Web: http://www.limobroker.co.uk/ferrari-limo.htm

Hot Pink Party Limousine, Florida, USA (Se billederne øverst i artiklen)

"Tag din fest til et højere niveau med en tur i Pink Party Limo." Sådan sælger sitet insanelimos.com denne H2 Hummer Limousine - og ja, sætningen klinger lidt bedre på original sproget. En almindelig Hummer vækker opsigt i gadebilledet, men den "stretched limo" i shocking pink vil i den grad få folk på gaden til at vende deres hoveder. Og med plads til op til 16 passagerer i kabinen, der er ligeså lyserød som udenpå, champagneglas og lysshow, er limousinen udstyret til enhver (pige)fest.

Pris: Ca. 4.200 kr for seks timer med opsamling i Fort Lauderdale, Florida.
Web: price4limo.com

Ford F-650 Party Limo, Las Vegas, USA (Se billederne øverst i artiklen)

Er 16 passagerer ikke nok til din gæsteliste, kan du vælge denne monstrøse Ford F-650 Limo. Limousinen kan ligesom andre limousiner rumme rigtig mange passagerer, men lige præcis denne busagtige limo kan rumme op til 30 af dine nærmeste venner. Den "monster truck sized limo" har derudover også plads til en 42 tommer stor fladskærm og til en ekstra passagerer på stripper-stangen (i fuld størrelse, naturligvis) i midten af limousinen.

Pris: Ca. fra 750 kr. for en time i Las Vegas, USA.
Web: lasvegaslimodiaries.com

Fremtidens Audi R8 Limo (Se billederne øverst i artiklen)
Superbiler er... ja, super. Men som regel er der kun plads til to, dig og en af dine venner. Derfor finder Limo Brooker i Storbritannien på super-køjetøjer som Audi R8 limousinen - med plads til 7 passagerer ud over selve chaufføren. Limousinen er stadig under produktion, men er Audi dit favoritmærke inden for biler, kan Audi Q7-limousinen måske bruges, mens du venter på R8'eren. Disko-gulv, champagnebar og 22 tommer alufælge.

Pris: ca. 9.200 kr. for tre timer med opsamling i London. Ca. 5.500 kr. med afhentning i Birmingham, hvor udlejningsbilerne holder.
Web: http://www.limobroker.co.uk/audi-q7-limo.htm

Guide: 7 motorløb, der er en rejse værd

Rejselv.dk spørger: Kender du andre vilde limoer? Kom med link og kommentar herunder - eller på vores Facebook.com