De hotteste nye hoteller

Nyt københavnsk hotel er på Condé Naste listen over alverdens mest hotte nyåbnede hoteller. Nimb i Tivoli er nummer 40 ud af 70. Se de 10 "varmeste".

Anantara Phuket Resort og Spa er nummer tre på Condé Naste Travellers årlige "Hot List" og ligger på Phuket i Thailand. Fold sammen
Læs mere
Foto: www.phuket.anantara.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der åbnes hvert år tusindvis af nye hoteller verden over, men det er kun et fåtal, der fanger verdens førende rejsemagasins opmærksomhed.
Der skal nemlig noget helt ekstraordinært til, før et nyåbnet hotel kommer på Condé Naste Travellers årlige "Hot List".
 

Næste: Nr. 1 på listen: Gå tur med kejseren

Men det er ikke desto mindre lykkedes det nyåbnede Nimb Hotel i Tivoli. Hotellet er placeret som nummer 40 på listen med de i alt 70 nyåbnede hoteller verden over, som har kvalificeret sig at komme på "The Hot List 2009".

I begrundelsen hedder det blandt andet, at Nimb har "Københavns smukkeste værelser, den mest elegante bar og en af de fineste restauranter".

At hotellet, som ikke ligner ret meget fra Hovedbane-siden, men åbner sig som et maurisk palads ud mod Tivoli, og desuden har direkte adgang til den gamle have for gæsterne, tæller også på plussiden.

Med priser fra 2.900 kr. for en overnatning hører Nimb til i den dyre hotel-ende herhjemme. Men på hot-listen er den værelsespris bestemt ikke blandt de højeste.
Se de ti mest hotte nye hoteller:
 

Næste: Nr. 1 på listen: gå tur med kejseren.