De 10 værste hoteller i Europa

Det er ikke småting, man som hotelgæst kan blive udsat for. Her er de mindst anbefalede hoteller i Europa blandt Tripadvisor's brugere.

Løse gulvtæpper, hjemmelavede el-installationer og nullermænd bliver her afsløret af en gæst på Hotel Cromwell i London. Fold sammen
Læs mere
Foto: www.youtube.com

Det står helt galt til med renligheden i Storbritannien. I hvert fald hvis man skal tro brugerne af net-portalen Tripadvisor.

Her deler man erfaringer i forbindelse med rejser og ferier, bl.a. hotelophold, hvor der tildeles både ros og ris. Og når det handler om sidstnævnte, er de britiske hoteller rigt repræsenteret, hvilket naturligvis også kan hænge sammen med, at briterne er de flittigste brugere af Tripadvisor.

Ud over at skrive om hotel, værelse, personale og service, skal man vurdere, om hotellet er: Excellent, Very Good, Average, Poor eller Terrible – og med de to sidste bedømmelser er hotellet et sted, man bestemt ikke vil anbefale andre.

Men anmelderne er ikke altid enige. Hvor nogle synes, det er det rene skidt, undrer andre sig. »Det er ikke Ritz – men hvad forventer du at få for 500 kr. for et værelse,« som en af brugene spørger.

Tripadvisor har samlet lister med de »ti værste hoteller« i forskellige dele af verden. Og på listen med de ti værste hoteller i Europa er otte britiske.

Cromwell Crown
London
Storbritannien

Vurdering:
92 pct. vil ikke anbefale hotellet til andre. (142 anmeldelser på Tripadvisor)

Hotellets egen beskrivelse:
Beliggende i Londons hjerte nær alle de store attraktioner, og Kingsbridge-forretninger er også i gåafstand. Hvert værelse er dekoreret med omtanke for at give en frisk, varm og afslappet atmosfære. Vi tilbyder budget-overnatning, og vores priser kan konkurrere med hotellerne i Kensington-området.

Web: www.cromwellcrownhotel.co.uk

Gæsterne siger:
»Umiddelbart ser hotellerne på Cromwell Road præsentable ud, men dette er en undtagelse. Det var beskidt med store affaldssande udenfor og gardiner, der hang i laser.«

»Dette motel, jeg vil ikke kalde det et hotel, da jeg har boet på moteller bedre end dette, er ganske vist ideelt placeret. Men det er lurvet og nedslidt. Vi havde booket to overnatninger, men blev kun en nat på grund af det. Det eneste positive, vi kan sige, er, at personalet i receptionen er venlige.«