Vil du lytte videre?
Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.
Allerede abonnent? Log ind
Skift abonnement
Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.
Hov, giv os lov at afspille podcasten. Den er klar, når du har klikket ‘Tillad alle’
Der er sol, pool og tid til at slappe af, til gengæld er gastronomien ikke noget at skrive postkort hjem om.
Læs også: Her serveres den bedste flymad
Maden på hotelrestauranter på charterhoteller har aldrig været kendt for at sætte nye standarder for gastronomi af høj kvalitet, men med det netop indgåede samarbejde mellem Apollo og den københavnske restaurantkæde Cofoco er der muligvis håb forude for de familier, der også gerne vil have kulinarisk glæde af charterferien.
Opdaterede tapas
Cofoco har fået frie hænder til at højne den gastronomiske oplevelse for Apollos gæster på hotel Atlantic Holiday Centre på Tenerife, og har efter besøg på restauranter og hos leverandører på den canariske ø kreeret et opdateret spansk tapaskort. Ud fra grundtanken om at kombinere de danske kokkes evner i køkkenet med de bedste lokale råvarer.
Apollo har en ambition om, at selskabets chartergæster skal kunne forvente - og få - unik gastronomi på ferien. Samarbejdet med Cofoco på hotelrestauranten på Tenerife kan derfor meget vel udvides til også at gælde på nogle af selskabets øvrige hoteller.
Cofoco står blandt andet bag de københavnske restauranter Les Trois Cochons, Vespa og Restaurant Cofoco. Kædens opskrift er overskuelige menuer af høj kvalitet til budgetvenlige priser.
Læs også: God mad i tiden