Claus vandt en rejse til New Zealand

Claus Heyde blev den heldige vinder i Rejseliv.dk’s e-magasins konkurrence om en tur til New Zealand.

Claus Heyde får nu lejlighed til at skifte kontorlandskabet i den bank, hvor han arbejder, ud med New Zealands storslåede natur. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Claus Heyde har aldrig været i New Zealand. Og havde egentlig heller ikke planer om at sætte landet på den anden side af kloden på sit personlige rejseprogram indenfor de næste par år.

Læs også: New Zealand på egen hånd

Det ændrede sig imidlertid, da den 41-årige bankrådgiver blev udtrukket som vinder af Rejseliv.dk’s konkurrence om  en rejse til New Zealand med Nyhavn Rejser til en værdi af 25.000 kr.

Konkurrencen gik i al sin enkelhed ud på at tilmelde sig Rejseliv.dk’s e-magasin og nyhedsbrev, og det er der cirka 15.000, der har gjort, heriblandt altså Claus Heyde.

Sommerferien var allerede bestilt, da Rejseliv.dk ringede til ham med det glade budskab. Derfor sætter Claus Heyde og hans kone – og måske også deres to børn på syv og ni år – sig først i et fly til New Zealand i efteråret.

Hvor længe huset hjemme i Glostrup skal stå tomt, mens dets ejere udforsker landet på den sydlige halvkugle, er heller ikke fastlagt endnu.

»Vi regner med at være væk et sted mellem ti og 14 dage. Man rejser jo ikke helt til New Zealand for to dage, så vi vil gerne være der længe nok til at nå at få en masse oplevelser med hjem,« siger Claus Heyde.

Præcis hvad der skal ind på oplevelseskontoen, svæver også stadig i det uvisse, men Claus Heyde forestiller sig noget i retning af den klassiske rundtur i egen autocamper.

»Vi er ellers slet ikke campingtypen, men så får man jo prøvet det,« siger han og fortæller, at familiens sommerferie går til en charterdestination med det formål at slappe af, men at han ikke forventer sig en badeferie i det new zealandske.

»Jeg har en tidligere kollega, som lige er kommet hjem fra fire uger dernede, så jeg regner med, hun kan give nogle gode råd til, hvad man bør lave,« siger han.

Og forsikrer, at han uanset hvad de gode råd måtte lyde på, ikke kaster sig ud i den elastik, som New Zealand ellers er så berømt for.
»Nej, det er ikke lige mig,« siger Claus Heyde.

Heldigvis for ham kastede han sig ud i Rejseliv.dk’s e-magasins konkurrence. Tillykke til Claus Heyde.