Check-in: The Hoxton Hotel

Kom med bag facaden på hotellet der har stil helt ud i de fjerneste afkroge, hvor man fornemmer, at intet er gjort af tilfældighed eller vane.

Flot og moderne indrettet budgethotel. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR

Første Indtryk
The Hoxton Hotel ligger i Østlondons Shoreditch-kvarter, kun et par minutter fra området, hotellet er opkaldt efter. Som mange andre bygninger i området ligner hotellet et gammel pakhus udefra, men indenfor er stemningen anderledes hyggelig. Råt træ, store lædermøbler og ild i kaminen møder dig, når du træder ind. Lobbyen er flot indrettet i moderne amerikansk lodge-stil. Mørk, men stemningsfuld. Der er liv i baren og restauranten, der ligger i samme rum som receptionen, men larmen bliver aldrig for meget.

Værelserne
The Hoxton har 205 lige store værelser. Her er ingen store suiter, men alle værelser er virkelig godt indrettet med moderne interiør og overraskende meget luksus. Du glemmer hurtigt, at du bor på et budgethotel, når du ligger i det lækre sengetøj, som man ellers normalt kun finder på dyrere luksushoteller. 

Mad og drikke
The Hoxton Grill er hotellets eneste restaurant. I klassisk amerikansk stil serverer de mac’n’cheese, burgere og bøffer fra grillen. Det er ikke en kulinarisk åbenbaring, men i et kvarter med masser af specielle restauranter er det en nem løsning tæt på. Hotellet har gjort op med den traditionelle morgenmadsbuffet. Derimod får alle gæster en let morgenmad i en pose udenfor døren hver morgen. Hvis det ikke rækker, serverer The Hoxton Grill klassisk engelsk morgenmad til rimelige priser.

Særligt
Hotellet gør en ære ud af ikke at være som de tusindvis af andre hoteller i London. The Hoxton har stil helt ud i de fjerneste afkroge, og man fornemmer, at intet er gjort af tilfældighed eller vane. Alle skilte og beskeder er skrevet med humor og ironisk distance til den normale tone, som hoteller henvender sig til sine gæster i. På den måde passer hotellet til det kreative miljø, som præger Shoreditch-kvarteret.

Plus
Du får rigtig meget for pengene i en by, hvor man normalt betaler en formue for hotelværelser. Hotellet er udstyret med fire fortjente stjerner, men ligger i prisleje med Londons tostjernede hoteller. Samtidig ligger hotellet i et andet og mere kreativt London, end det du finder længere vest på i byen, og kun en lille gåtur fra Londons finanskvarter. 

Minus
The Hoxton ligger lidt vej fra de typiske seværdigheder, så hvis man er kommet til London som weekendturist, kommer man nemt til at bruge en del tid i tuben eller i taxa for at komme frem og tilbage. Desuden er Shoreditch ikke Londons grønneste kvarter, så hvis du har brug for et åndehul i byen, skal du gå langt for at finde det.

Læs også: 20 gratis oplevelser i London