Check-in: Ski-byens bedste udsigt

La Marmotte er et skihotel drevet af fjerde generation af samme familie – og med byens bedste udsigt over pisterne.

La Marmotte er ikke et anonymt kædehotel – specielt lobbyen har meget karakter. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR-foto

 Første indtryk

»Jeg er vist havnet hos en samlerfamilie«, er min første tanke, da jeg træder ind af døren til hotellet. Her er en lille stue fyldt med alverdens genstande fra gamle køkkenredskaber til gigantiske kobjælder. Dette rum ligner mere et privat hjem end et hotel, men har bestemt sin rustikke charme.

Værelserne

Hotel La Marmotte råder over 56 værelser. De er bygget i flere omgange i takt med, at hotellet er blevet udvidet, så der er store individuelle forskelle. Fælles er den traditionelle stil fra Savoyen med masser af lyst træ, som er gennemgående for hele hotellet. Alle værelser har altan eller balkon.

Mad & drikke

Stort set alle gæster har halvpension, og den store morgenmadsbuffet er en perfekt start på dagen. Om aftenen serveres en glimrende tre-fire retters menu. Hotelrestauranten bestyres på 19. år af overtjeneren Thierry Boulay, der er særdeles dedikeret ud i at betjene gæsterne bedst muligt. Samtidig er han en levende og ganske munter karrikatur på engelsktalende franskmænd med stumt »h« som i »take care, the soup is very ot«.

Særligt

La Marmotte er byens bedste hotel og ligger helt perfekt få meter fra både pist og lift. Fra hovedparten af værelserne har man direkte udsigt til de hvide pister, sneklædt skov og diverse skiløbere. Hotellet har været i Mirigay-familens eje siden 1947 og bestyres i disse år af tredje og fjerde generation. 

Plus

Hotellet har et stort spaområde med alle muligheder for at blødgøre ømme muskler. Her finder man både sauna, dampbad, svømmepøl samt massage og diverse andre behandlingsmuligheder. 

Minus

Nogle af værelserne vender væk fra pisterne. Bed endelig om undgå et sådant, når du bestiller, da du ellers snyder dig selv for en af de franske alpers bedste udsigter.