Check-in: Siam@Siam i Bangkok

På det toptrendy boutique-hotel Siam@Siam kan man svømme med udsigt over Bangkok fra 9. etage og snuppe en perfekt mixet drink på taget 25 etager over storbyens stress og larm.

»Grand Biz« er hotellets ypperste værelseskategori. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR, Siam@Siam
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Første indtryk
Ved første øjekast ligner Siam@Siam et stykke New York, der er landet i Bangkok. Råt, industrielt, med beton, højt til loftet og masser af funky detaljer. Modsat mange andre hoteller ligger lobbyen ikke i gadeniveau – denne etage er dedikeret restauranter og barer – men forvirringen over dette afhjælpes lynhurtigt af de meget servicemindede ansatte, der i hobetal er ansat til at åbne døre og vise vej til elevatoren.

Værelserne

Hotellet har 203 værelser, heraf 8 familieværelser, og 42 biz og 11 såkaldt grand biz, som er business class-værelser og suiter placeret på 14. til 24. etage og med adgang til executive lounge med bl.a. gratis drinks. Værelserne er alle indrettet i den samme rå stil, som er brugt i lobbyen og de øvrige fællesarealer, dog med knap så meget beton og mere teaktræ, som står smukt til den gennemgående orange farve, som er brugt overalt på hotellet. Vinduerne er af gulv til loft-modellen, så man får fuld udsigtsvaluta for pengene. Badeværelset er stort og med både kar og brus. Der er wifi, minibar, tv, og faciliteter til at brygge sig en kop kaffe eller te på alle værelserne.

Mad og drikke

Næsten uanset hvilken form for spise og tilhørende omgivelser, man er til, kan man få det på en af Siam@Siams fem restauranter. De tre af dem bor på toppen af den 25 etager høje bygning, La Vue, som er gourmet og fine vine, the Roof Restaurant, som er upscale grillmad serveret under åben himmel, og Rainbow Roll Sushi. Vil man blive på landjorden, kan man også få fisk – sushirestauranten findes både oppe og nede, alternativt hedder det enten intimt og hyggeligt i Bar Eleven eller funky og med musik til i Party House One.
På drikkefronten kan vinconnoisseurs finde vej til hotellets vinlounge, mens alle andre ikke bør snyde sig selv for en cocktail i champagnebaren på taget, både for udsigtens og drinkens skyld – bartenderne er uddannet til at vide en masse om champagne, men bestemt også til at mixe drinks til perfektion.

Særligt

Der findes efterhånden infinity-pools – typen, hvor man får illusionen af at svømme ud i intetheden – på et hav af hoteller verden over, det særlige ved udgaven på Siam@Siam er, at den er placeret på 9. etage, så det føles som at svømme oven over storbyen.
Derudover er en hel etage på Siam@Siam dedikeret en esklusiv spa-afdeling.

Plus

Poolen og tagterrassen ligger så langt over gadeniveau, at man kan sidde under tropisk himmel og føle sig langt væk fra Bangkoks larm og trafikkaos, samtidig med, at man er midt i byen og bl.a. kun fem minutters gang til shoppingmekkaet Siam Center.

Minus

Personalet på hotellet er meget professionelt, men mangler det touch af personlighed, som man mødes med andre steder i Thailand, og som gør, at man føler sig ægte velkommen.

Læs også: Verdens mest ekstravagante hotel-goder