Check-in: Sheraton Mirage

Med 10 hektar pool og lagune, luksus suiter og service i særklasse er Sheraton Mirage i Australien et besøg værd. Men man skal være parat til at punge ud.

Med 10 hektar pool og en lagune har de fleste værelser på Sheraton Mirage udsigt til vand. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Første indtryk
Der er højt til loftet og rigtigt meget marmorgulv over til receptionen i lobbyen på det femstjernede luksushotel Sheraton Mirage i Port Douglas i det nordlige Queensland i Australien. Personalet er meget professionelt og behandler alle lige, uanset antallet af Gucci-tasker, de skal bringe ned på éns værelse. Hotellet er enormt stort, og man har virkelig brug for det kort over området, man får udleveret. De fleste værelser ligger mindst fem minutters gang fra lobbyen, men en smuk gåtur langs lagune, golfbane og en kunstigt anlagt sø med frøer og fisk.

Læs også: Check-in: Chelsea Hotel

Værelserne
Med 10 hektar pool og lagune omkring hotellet har langt de fleste værelser udsigt til vand, dem i stue-etagen med en balkon, der er placeret sådan, at vandet skvulper op ad – men ikke op på – balkonen. Selve værelset er fint med store bløde senge, smukke møbler og et kæmpebadeværelse. Og med en virkelig velassorteret minibar.

Mad og drikke
Hotellet har adskillige restauranter, fra den japanske Zai, der blandt andet serverer sushi, til den elegante Il Pescatore Restaurant, hvor både mad og vin er i gourmet-klassen.
Lagoons Restauranten er der, man indtager en overdådig morgenmads-buffet, og dér lokalbefolkningen og turister fra andre hoteller booker bord til, når der er seafood buffet på menuen.
Endelig kan man i Daintree Loungen traktere sig selv med high tea, som er »klassisk« eller grøn te serveret på ægte britisk facon med små sandwiches og kager af alskens slags i tre lag.

Særligt
Udendørs-arealerne på Sheraton Mirage er intet mindre end imponerende. Man behøver ikke gå tur ved havet, der ellers ligger lige klos op ad hotellet; en tur i sandet eller på promenaden langs lagunen ved skumringstid er næsten lige så smuk. Flere af hotellets restauranter er naturligt nok placeret ved en af de to laguner med terrasser, der går ud i vandet, og en middag her er topromantisk.
For golfere er den professionelle 18 hullers golfbane med palmer og kig til havet også værd at prøve. Men hold øje med eventuelle kænguruer på banen.

Plus
Hvordan poolen er, er vigtigt, når termometeret står på +30, og der ikke må bades i havet på grund af giftige gopler. På Sheraton Mirage er poolen – og lagunen – et rent 12-tal. Med masser af plads både i vandet og på solvognene. Og med både salt- og ferskvand, så man kan skifte bassin alt efter behov.
Og så er servicen på hotellet uovertruffen. Uanset hvad man ønsker, står der en klar til at opfylde det for én. Også hvis man gerne vil køres i golfbil fra værelset til lobbyen.

Minus
Det er en dyr fornøjelse at lege med de rige. Alting, fra en cola ved poolen til roomservice-gebyret, er tredoblet i forhold til et hotel med bare en halv stjerne mindre. Og så ligger Sheraton Mirage fire kilometer fra Port Douglas by, så med mindre man er i bil, er man afhængig af de små shuttlebusser, som kører hver eller hver halve time, for at komme væk fra hotellet.