Check-in: Party-hotellet over dem alle

Ibiza er genopstået som Middelhavets in-feriested, og Ushuaia er øens hotteste designhotel med big party som hovedtema.

»Forestil dig, at du oplever en international top-DJ optræde siddende på din hotelaltan på den mest sexede ø i verden.« Sådan reklamerer hotellet. Og sikkert er det, at Ushuaia har tilført øen noget særligt med de store fester og koncerter, som samler flere tusinde mennesker omkring poolen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Første indtryk

Gavlen på den hvide bygning ser ud, som om den er broderet med farvestrålende blomster, og ved indgangen står to meterhøje luerøde kattemennesker med skåle i hænder/poterne – askebægre til de rygende. Samme røde skulpturer går igen inden døre, hvor de sammen med lyserøde flamingoer bærer f.eks. iPads til gæsternes brug. Dette er Ushuaia Tower. Den nyeste del af Ibizas hotteste hotel og åbnet i 2013. Den anden del, Ushuaia Club, ligger ved siden af. Gæsterne kan benytte faciliteter i begge afdelinger.

Værelserne

Er store med lysegrå vægge og grå-beige marmorgulv. Mit værelse er en »Anything Can Happen«-suite med en bar som rumdeler. Den har indbygget »maxi-bar« – det er et køleskab med minibar plus et vinkøleskab over – og der er skuffer med diverse Ushuaia-merchandise, bl.a. voksenlegetøj.

På den ene side af baren en oval, hvid dagseng/sofa ved spejlvæg. På den anden side er en kingsize-madras på et senge-plateau. Badeværelset er delvis integreret bag glasvægge, men der er døre ind til toilet og bruserum. Smal altan med bord og stole og jacuzzi.

Mad og drikke

»Ushuaia Beach Club« bygget på et soldæk med adgang til solstole og stranden foran hotellet, »Miami« – japansk restaurant i rolige zen-omgivelser – i Club-hotellet, »Montauk« Steakhouse« i Tower med stilig sort-hvid indretning indendørs og sjove røde stole med numseformet sæde-ryg udendørs samt »Oyster & Caviar Bar« i Tower med udendørs servering ved café-borde. Flere barer, bl.a. »Infinity Coctail Bar« på første sal i Tower, »The Last Call« og »U-Club« ved receptionerne samt »Up Sky Lounge« på toppen af Tower.

Særligt

»Forestil dig, at du oplever en international top-DJ optræde siddende på din hotelaltan på den mest sexede ø i verden.« Sådan reklamerer hotellet. Og sikkert er det, at Ushuaia har tilført øen noget særligt med de store fester og koncerter, som samler flere tusinde mennesker omkring poolen. Flere gange om ugen er der DJs på scenen. 

I august stort set dagligt. Hotellets gæster har gratis adgang, og party-freaks og Ibizas »fashionistas« køber billetter. Mellem de store parties er der mindre fester og happenings omkring de to swimmingpools. Modeshow, optræden, livemusik og private fester.

Plus

Den farvestrålende kunstneriske udsmykning. Overalt dukker detaljer og sjove påhit frem. Et vildsvin i irgrøn plastic på en afsats, orange fugle på et tag, rækker af sorte metalmyrer tværs over lofter og op og ned ad vægge.

Minus

Hotellets duft, der er en krydret som røgelse med tydelige spor af nelliker, hænger hovedpinetruende og alt for tung i gangene. Et andet minus er den nærliggende lufthavn. Flyene tordner ind over hotellet.