Check-in: Paradis for golfentusiaster

Golfhotellet Jardin Tecina på de canariske øer er et paradis for golfentusiaster – og for dem, der godt kan lide smukke udsigter over et blåt hav.

Udsigten fejler ikke noget på golfhotellet. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR

Første indtryk

Hvorfor er det kun 4-stjernet? Når man kommer til klippen ud til Atlanterhavet, gennem bilbommen til hotellet i kolonistil og receptionen med massive træpaneler, bliver man mødt af distingveret upper class (inklusiv daglig bridge-turnering). Ude på den anden side af hotelbygningen giver navnet »Tecinas have« iøjnefaldende grøn mening med plæner og haver med 56 forskellige palmer, planter og blomster fra hele verden.

Et andet enestående første indtryk er en 65 meter elevator ned til en stenstrand og annekset Beach Club Laurel med saltvandspool, restauranter, minigolf, beachvolley, dykkershop og mulighed for en aften for to alene i en grotte med tre retter og divan.

Værelserne

Hotellet har 434 bungalows, alle med balkon til et af hotellets største aktiver – udsigt til hav og den lille lokale fiskerlandsby. Værelserne er smagfulde, moderne og med alle fornødenheder. Man giver 7-14 euro ekstra afhængig af hvor meget havudsigt, man vil have.

Mad og drikke

Der er fem restauranter: buffet, a la carte international, lokal fiskegastronomi, grill og snacks, og der er temaer som canarisk, andalusisk og asiatisk.  A la carten er madkunst. Buffeten er spækket med smagfulde gourmetretter og særligt overdådige salat- og dessertborde.

Og i Club Laurel fik vi de bedste papas arrugadas, rynkede kartofler, i årevis, en sjælden mulighed for en god kyllingeburger, og søndag en særegen canarisk barbecue. Der er mulighed for tilkøb af helpension (20 euro) og all inclusive (45 euro).

Særligt

Er af hotelsitet Trivago.es kåret som fjerdebedste golfhotel i Spanien. Golfbanen med klubhus 300 meter fra hotellet er med på den europæiske Challenge Tour, og de 18 huller, par 71, er originalt formet som terrasser/skipister med et fald på 175 meter, er 6,2 kilometer lang og fastsat til fire en halv time – greenfee 100 euro. 

Mange tager på dagture fra Tenerife for at spille golf uden og med overnatning. Aktivitetstilbud derudover er fem swimmingpools, tennis, squash, petanque, fitness- og beautycenter og underholdning hver aften. 

Plus

Hotellet lever i den grad op til dets motto »Un Oasis de Silencio« – en stilhedsoase. Her er ro, fuglefløjt og helt unikke udsigter. At det ikke er 5-stjernet, er på grund af infrastrukturen – det er ikke så nemt at komme til La Gomera. Til gengæld er det heller ikke 5-stjernede priser.

Minus

Standardværelserne, badeværelserne og balkonerne er ret små. Og man skal være godt gående, for trods elevatorer i hovedbygning og til stranden er der mange trapper og stejle stier.

Pris

Fra 650 kr. for et dobbeltværelse inkl. morgenmad og middag.