Check-in: Lissabon

Luksus i Lissabons hjerte. Heritage Av Liberdade kombinerer historiske omgivelser med moderne portugisisk design i et stilfuldt boutiquehotel.

På det eksklusive hotel har de forsøgt at finde strandfornemmelsen frem. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Første indtryk

Det 4-stjernede hotel fra 2007 ligger i Lissabons historiske centrum og er indrettet i en smukt restaureret bygning fra slutningen af 1700-tallet. Hotellet henter sit navn fra placeringen på den elegante Avenida da Liberdade.

Lobbyen er indrettet som en stor lounge med mørke trægulve, traditionelle portugisiske kakler og moderne møbler i klassisk stil. Bag interiøret står designeren Cancio Martins, der bl.a. er kendt for Buddha Bar i Paris og Man Ray i New York.

 

Værelserne

De 42 værelser fordelt over seks etager er forskellige i størrelse og indretning, men designmøblerne i klassisk-moderne stil og de store dobbeltsenge går igen.

På de fire nederste etager er der værelser med vinduer fra gulv til loft og franske altaner – til gengæld er de øverste værelser større.

Badeværelserne er med karbad og udstyret med badekåber, slippers og plejeprodukter fra Molton Brown.

Nogle værelser har udsigt til den ene af Lissabons tre historiske elevadores – de »skæve« sporvogne, der i mere end 100 år har fragtet passagerer op og ned ad byens stejle bakker.

Mad og drikke

Hotellet har ikke egen restaurant, men serverer en buffet-morgenmad i lobbyen dagligt frem til kl. 12. Udvalget er ikke meget stort, men der er, hvad man forventer af en hotelmorgenmad med æg, pålæg, frugt, friskpresset juice, Nespresso-kaffe osv. Lobbyen rummer også en hyggelig bar. Der findes flere gode restauranter i nabolaget.

Særligt

I lobbyen findes der en særlig te-bar: Bygningen var oprindelig et apotek, og en af de gamle mahogniskranker er nu omdannet til en bar, hvor man kan brygge en liflig kop på traditionelle urter. Foretrækker man noget stærkere, er der portvin og Moscatel til fri afbenyttelse dagen igennem.

Derudover er der i kælderetagen indrettet et lille fitness- og wellnesscenter med en pool på cirka 2 x 8 meter – nok til at strække ud med en svømmetur efter en lang dag i byen.

Plus

Central placering i meget stilfulde omgivelser, men stadig med en afslappet atmosfære.

Minus

Dårlig wi-fi forbindelse i nogle værelser (men gratis overalt).