Check-in: Hotel Solemare

Solemare ligger i absolut første parket. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Første indtryk

»Er du sikker på, at det er denne vej?« spørger min bedre halvdel, da jeg straks efter bygrænsen ser et skilt og dirigerer hende til at køre skarpt til højre og ind på en meget lille vej. Heldigvis har jeg set rigtigt, og vi ankommer til bagsiden af det korsikanske hotel, der ikke syner af meget. Indendøre træder vi dog ind i en helt anderledes og indbydende verden, der hurtigt sletter indtrykket af den lidt lurvede parkeringsplads. 

Værelserne

Hotel Solemare har 44 værelser, heriblandt fire suiter. Hvide vægge, mørke kvalitetsmøbler og god plads er de gennemgående træk. 40 af de 44 værelser ligger direkte ud til byens enorme marina, der vrimler med liv og både. Sørg endelig for at få et af værelserne med altan og marina-udsigt.

Mad & drikke

Friskpresset juice og nybagte croissanter er en del af den store og indbydende morgenmadsbuffet. Den kan indtages både indendørs eller på den store udendørs terrasse. Her kan man i dagens løb også nyde en drink fra hotelbaren. På hotellet overvejer man at udvide servicen ved også at servere aftensmad i restauranten.

Særligt

Få hoteller i Frankrig har så fremragende en udsigt som Hotel Solemare. For fra altanerne  har man ikke kun udsigt til marinaen, men også til Bonifacios gamle bydel, der majestætisk troner i baggrunden. Om dagen i solskin er udsigten fremragende, og ved aftentide med stjernerne øverst er den tilsvarende forrygende. Der er bord og stole på altanerne, så her kan man få meget tid til at gå.

Plus

Som noget usædvanligt for et fransk byhotel råder Hotel Solemare over et dejligt poolområde med svømmepøl og solstole. Naturligvis, fristes man til at skrive, med samme sublime udsigt som fra altanerne og restauranten. Derudover ligger Solemare på den »stille« side af marinaen, så man forstyrres ikke af larm fra restauranter og barer.

Minus

Første gang man ankommer, skal man være heldig for at se det lille skilt, der leder hen til hotellet. Derudover kan det i højsæsonen i perioder med mange kør-selv-gæster være svært at finde en ledig plads på den private parkeringsplads.