Check-in: Hotel Pulitzer

Kom med bag facaden på hotellet, der udover sin gennemførte sort-hvide indretning, kan tilbyde fitnessrum, solarium og to små gårdhaver.

Et gammelt hospital huser nu Hotel Pulitzer fem-seks km uden for Roms gamle bydel. Fold sammen
Læs mere
Foto: Judith Betak
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Første indtryk

Et 1970er-lignende etagebyggeri med altaner, der ligger upåagtet omgivet af beboelsesejendomme ved en rimelig befærdet vej og er genbo til en planteskole. I lobbyen løfter stemningen sig med lys indretning, og allerede her slår den gennemførte sort-hvide indretning igennem: Hvide vægge, sorte møbler og sort-hvid kunst på væggene, der brydes af en farveklat hist og her samt af en flere meter høj stabel mangefarvede trækufferter. Bygningen har oprindelig huset et hospital, men i 2008 blev det omdannet til hotel.

 

Værelset

Der er mørkebrune trægulve, men ellers er det sort-hvide koncept gennemført tilsat masser af kunst. Hotellet har også enkeltværelser, men flest dobbeltværelser, nogle lidt større end andre. Men der er ingen præsidentsuiter blandt de 83 værelser, hvor flertallet har altaner. Badeværelserne er med bruseniche eller badekar i store mosaikstifter, ellers hvide vægge, søjlehåndvask og toilet. Der er lagt udstyr målrettet kvinder: badehætte osv. og mænd: shaver frem, og en god detalje er en ekstra hylde, så der er plads til at stille toilettasken. Minibar, fladskærm og wifi mod betaling.

 

Mad og drikke

Servering af morgenmad i restauranten i nederste etage, der er halv kælder. Restaurantens øvrige serveringer til frokost og middag efter en mindre menukort foregår i bar-loungen eller udendørs i en lille enkel gårdhave. Bar-loungen er også i sort-hvidt med masser af kunst på væggene. Baren står midt i rummet omgivet af store vamsede hvide lædersofaer med sortmønstede pyntepuder og lave solide sofaborde. Der er også et par større spiseborde, og på endevæggen giver to høje bogskabe med bøger næsten dagligstuestemning. Der er også en stor fladskærm, som kører dæmpet i baggrunden.

 

Særligt

Der er et lille veludstyret fitnessrum samt et solarium i nederste etage. De to små gårdhaver er gode at slappe af i efter en dags sightseeing. Den øverste have ligger ud for bar-loungen og den nederste ud for fitnessrummet, hvor der også er et par værelser, der har direkte »haveadgang« i stedet for altan.

 

Plus

Hotellet ligger ca. fem-seks km uden for Roms gamle bydel. Her kan man få et firestjernet hotelværelse for samme pris, som man giver for et tostjernet inde i centrum. Et stort plus er, at hotellet ligger bare 100 meter fra Merconi metro-station, hvorfra der med få minutters mellemrum går tog til centrum. Ti minutter, og man er ved Colosseum.

 

Minus

Hotellet er primært et business-hotel. (Man har som regel rabat på værelsesprisen i weekender). Derfor virker det småligt, at der kræves betaling for wifi-adgang, og at de to PC’ere, der står i bar-loungen, heller ikke kan benyttes uden betalt adgangskode.

Læs også: Guide: Tre kvarterer i Rom