Check-in: Hilton Queen of Sheba

Udover sit eget shoppingcenter, kan Hilton-hotellet byde på en ganske særlig og forrygende flot arkitektur, som arkitekterne forestillede sig, at Dronningen af Sabas palads i sin tid så ud.

Hiltons cirkelrunde reception med søjler, marmorbelagt gulv og freskomalerier i det kuppelformede loft. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Første indtryk
Man skal være en særdeles rutineret luksushotelgæst for ikke at blive imponeret af Hiltons cirkelrunde reception med søjler, marmorbelagt gulv og freskomalerier i det kuppelformede loft. Benovelsen bliver ikke mindre, når man fortsætter ind i den gigantiske lobby, der ligger som et enormt og 13 etager højt hulrum midt inde i hotellet. Fra gulvet kan man se op på samtlige etager.

Værelserne
Hilton Eilat Queen of Sheba indeholder 481 værelser og suiter, der er inddelt i en stribe forskellige kategorier. Fælles for rummene er, at de har et nyt og moderne interiør samt al den luksus og bekvemmelighed, der kendetegner Hilton-hotellerne. De fleste værelser tilbyder en forrygende udsigt – især hvis man bor højt og ud mod poolen og havet.

Mad & drikke
Som det sig hør og bør på et hotel af Hilton Eilats standard, rummer hotellet flere restauranter. Det kulinariske flagskib er Chicago Grill Bar, hvis specialitet er store, møre bøffer. Knap så tungt ligger maden i den japanske restaurant og sushibar Yakimono. Sidstnævnte ligger på 12. etage og tilbyder en fremragende udsigt ud over byen og Aqaba-bugten, og det er muligt at sidde både ude og inde. Hovedparten af gæsterne indtager deres måltider i den store buffet-restaurant Makeda i stueetagen. Gå i øvrigt ikke glip af de store, lækre kager i lobbybaren Axum.

Særligt
Hilton-hotellet i Eilat har en ganske særlig og forrygende flot arkitektur. Det er bygget, som arkitekterne forestillede sig, at Dronningen af Sabas palads i sin tid så ud. Blot er den enorme facade holdt i glas og andre materialer, end man brugte dengang. Indendøre i den store lobby kører elevatorerne »udendørs«, så man kan stå og beundre store dele af hotellets indre på vej op og ned, hvilket er ganske imponerende. Derudover har hotellet sit helt eget shoppingcenter – Queen of Sheba Mall – der ligger i kælderetagen og rummer en lang række butikker. Alt, hvad man behøver at gøre, er at tage elevatoren ned fra overalt på hotellet.

Plus
Hotellet er flot at betragte på afstand – specielt om aftenen med hundredvis af oplyste vinduer. Hotellet er ganske højt og kan fra store dele af byen bruges som pejlemærke, så det er svært for gæster at fare vild, når de er ude i byen. Trods de luksuriøse omgivelser er hotellet ikke fornemt, og man behøver ikke være iført sit stiveste puds for at spise på á la carte-restauranterne.

Minus
Aftensmaden i den store buffet-restaurant Makeda er ikke nær så spændende som på de to á la carte restauranter, og for gæster med en uges halvpension udvikler det sig let til en kulinarisk langgaber.

Læs også: Mangfoldigt madunivers i Israel