Check-in: Dolce Chantilly

Kom med bag facaden på det smukke golf- og sparesort Dolce Chantilly, der også huser en Michelinstjerne-belønnet restaurant.

Stilen med kopier af berømte hesteskulpturer og Degas’ malerier af væddeløbsheste kendetegner Dolce Chantilly. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR

Første indtryk
Chantilly kaldes for hestenes hovedstad, og det er man da heller ikke i tvivl om, når man er kørt under hotellets sikkerhedsbom og foran hotelbygningen mødes af en stor bronzehest i et blåt blomsterbed. Indvendigt fortsætter stilen med kopier af berømte hesteskulpturer og Degas’ malerier af væddeløbsheste. Da vi besøgte hotellet i juli vrimlede det både med ryttere fra Global Champions-touren og amatørgolfere.

Værelserne
Der er 200 værelser på Dolce Chantilly; alle er udstyret med fladskærms-tv, wi-fi og et stort badeværelse. Indretningen er enkel og lys, ligesom resten af hotellet.

Faciliteter
Der findes både pool indendørs og udenførs samt et fitnesscenter med sauna. Foruden et business- center med fri internet, er der desuden  23 mødelokaler og en 2.000 kvm stor festsal, der bruges flittigt til både konferencer og brylluper.

Mad & drikke
I Etoile Restaurant, der ligger med store panoramavinduer ud til en sø med siv langs bredden og udsigt til golfbanernes trækroner, får man alt fra gourmetmiddage til buffetmad, mens Restaurant Carmontelle, som har en stjerne i Michelin-guiden, har et af regionens bedste køkkener. I den mere afslappede Swingbar kan man, foruden drinks, bestille club sandwiches og croque monsieurs.

Særligt
Hotellet ligger midt i smukke naturomgivelser med udsigt over en 18-hullers golfbane og små søer, som der svømmer guldfisk i. Alle rum er store og luftige, og så sover man særligt godt, da der ikke er andre lyde, end vindens susen i træerne – og golfspillernes slag, hvis man skulle sove længe.

Plus
Hotellet ligger med bil kun 25 minutter fra Roissy CDG-lufthavnen, 40 minutter fra Paris, og kun få minuter fra Chantilly-slottet, der efter Louvre har landets bedste samling af kunst fra 16- og 17-hundredtallet, samt en berømt galopbane.

Minus
Hotellet mangler endnu den patina, som er kendetegnende for området, og indretningen i det amerikansk-ejede hotel vil for nogle være lidt kitsch.

Læs også: Hestenes hovedstad