Check-in: Boundary i London

Det rå look sat sammen med de moderne designermøbler er med til at give hotellet en helt unik charme, som ligger midt i et af Londons mest trendy kvarterer.

Foto: PR

 Første indtryk

Glem alt om overdådige indgangspartier, uniformerede butlere og alskens bling-bling. Der er intet prangende over Boundary, det lille boutiquehotel, som ligger i Londons mest hippe kvarter East End. Men så snart man er kommet indenfor, fornemmer man den diskrete og eksklusive atmosfære. Receptionen består af et superenkelt skrivebord og et par stole – naturligvis ikke hvilke som helst stole, men Charles Eames-stole. Moderne design er netop hotellets kendetegn. 

Værelserne

Der er 17 værelser, som alle er forskelligt indrettet efter hver sin designstil: Corbusier, Mies van der Rohe, Bauhaus, Eames, skandinavisk, britisk etc. Bag konceptet står dog en og samme indretningsarkitekt: Sir Terence Conran. Der er kælet for designet ned til mindste detalje, uanset om man bor på et af standardværelserne eller i suiterne. Værelse 22 hedder for eksempel »British Room«, og her har Stuart Westwell tegnet den indbyggede reol, der rummer adskillige bøger om britisk design samt en næsten komplet samling af Monocle, som er et af verdens mest hippe britiske livsstilsmagasiner .  

Mad og drikke

I sommerhalvåret er det særligt tagterassebaren, der trækker. Ved gadeplan ligger Albion, som rummer caférestaurant, bager og en kolonialbutik med britiske delikatesser. Cafeen er magnet for laptop-generationen og metropolens modedyr, der sidder bænket omkring langbordene i det højtloftede og rustikke lokale, hvor kokkene har travlt med at tilberede retterne i det åbne køkken. Er man mere til gourmet, er Boundary Restaurant i bunden af hotellet oplagt. Menuen er baseret på det klassisk franske køkken med særligt fokus på fisk og skaldyr. Restauranten har et interessant vinkort, og stedets kvindelige sommelier  fra Angouleme i Frankrig, kommer gerne med bud på vinoplevelser. Inden middagen kan det anbefales at tage en drink den charmerende kælderbar med rustikke mure, en imponerende spiritus-væg og små sofagrupper, hvor man let kan forfalde til at blive hængende.

Særligt 

Boundary ligger i et gammelt viktoriansk pakhus, som er blevet ombygget til et moderne designhotel, men man har formået at bevare noget af det gamle industri-præg såsom de høje skydevinduer og de gulbrune mursten. Det rå look sat sammen med de moderne designermøbler er med til at give hotellet en helt unik charme. 

Plus 

Stemningen, stilen og kvarteret. Der er masser af langt mere luksuriøse hoteller i London – også med en mere central beliggenhed, men Boundary ligger i et gammelt arbejderkvarter, der har udviklet sig til et af byens hippeste områder uden at have mistet sin autencitet. Det giver mulighed for at opleve et andet London.

Minus

Det koster. Man kan dog minimere omkostningerne ved ikke at gå amok i minibaren, som byder på lækkerier som økologiske chips, nødder og chokolade. Sidst på eftermiddagen banker en sød tjener på døren med en spand is – meningen er så, at man skal åbne den halve flaske Bollinger fra minibaren til 450 kr. 

Pris

En overnatning koster fra 2.000 kr. og op til 4.500 kr.