Check-in: Blue Village Aegean Park

På det firestjernede hotel Blue Village Aegean Park kan du checke ind med god samvittighed. Hotellet har særligt fokus på miljø og klima.

Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Første indtryk
Hotellet er bygget med udgangspunkt i klimaet, men har ikke spor primitiv øko-hotel over sig. De klimavenlige byggematerialer falder perfekt ind i omgivelserne og er med til at signalere topmoderne firestjernet hotel. Lobbyen er lys og luftig, og lamperne, der er fremstillet af letnedbrydeligt træ, giver et ekstra pift til eksklusiviteten.

Værelserne
Hotellet har dobbeltværelser og familieværelser med plads til op til 3 børn. Værelserne er fordelt på hovedbygningen og sidebygningerne, alle har balkon eller terrasse med udsigt til det imponerende poolområde, til havet eller til bjergene. I enkelte dobbeltværelser har man eget jacuzzi på balkonen og en række af værelserne har egen såkaldt swim-up pool, hvor man kan plaske direkte ud i en pool fra terrassen.

Mad og drikke
Konceptet på hotellet er all inclusive med buffet morgen, frokost og aften. Udvalget er relativt stort og ungerne vil formentlig elske dessertmontren. Med i et ophold er inkluderet ét besøg i a la carte restauranten, hvor det gastronomiske niveau er væsentligt højere end i buffetrestauranten, og hvor især lammespydet kan anbefales.

Særligt
Blue Village Aegean Park er et klimaneutralt hotel, som er bygget til at belaste klimaet så lidt som muligt. Alle bygninger er dobbeltisolerede for at holde varmen ude, klimaanlægget er vandkølet og al vand opvarmes via solfangere. På værelserne er der sparepærer, spareskyl i toiletterne, og i brusehovederne sidder der vandbesparende mundstykker, ligesom klimaanlægget automatisk slår fra, når man forlader værelset. Græsslåmaskiner kører på biobrændsel og i køkkenet laves der mad på elektriske komfurer.

Pris
En uges ophold koster omkring 20.000 kr. for 2 voksne og 2 børn under 17 år.

Plus
Forældre, der har børnene med, kan læne sig fuldstændig tilbage og slappe af, for med et hav af andre børn og med aktiviteter fra morgen til aften er ungerne aktiveret fra start til slut. Der er børneklubber, både til de helt små og til teenagerne, der er shows og underholdning på scenen, og der er lege og konkurrencer.

Minus
Hoteller er målrettet gæster med børn, og kommer man som et par i forventning om blot at slappe af, er risikoen for at blive skuffet ret stor. Hver aften underholder klovnen Coco - højlydt - på scenen under middagen, og selv i a la carte restauranten, der ligger en etage oppe i forhold til scenen, er det næsten umuligt at føre en samtale, mens der er show på scenen.

Læs også: Inden for murene på Rhodos