Central Perk kommer til London

Coffee shoppen fra tv-serien Friends flytter til London. Komplet med kager, kaffekrus og malerier - men kun i to uger.

Karakternerne fra Friends følger desværre ikke med, når Central Perk flytter til London. Men alle rekvisitter fra kaffebaren gør. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er 15 år siden, Rachel og Ross, Joey og Phoebe, Monica og Chandler første gang trådte ind i stuerne hos tv-seere over hele verden. I samtlige 15 år har ét sted været samlingspunkt for vennerne fra Friends - caféen Central Perk. 

Se også: Hotelguide til Sex & The City

Den legendariske coffee shop hører hjemme i tv-seriens hjemby, New York, men fra 24. september og 14 dage frem får britiske fans og nysgerrige turister mulighed for at kigge indenfor i Central Perk, når den flytter ind i Soho i London i forbindelse med 15-års jubilæet for "Friends".

Broadwick Street i Soho, London
Rachel og co. i levende live følger ikke med, det gør til gengæld Phoebes rædselsfulde malerier på væggene, de Brown Bird cookies, vennerne smæsker sig i på skærmen, og Rachels brudekjole, som optrådte i det allerførste afsnit af serien.

Fra 14. september kan fans downloade en voucher på www.warnertv.com/friends og score en gratis kop kaffe på den midlertidige Central Perk på Broadwick Street i Soho, London. Om Gunther så vil være der til at servere den, er en anden sag...