Central Perk kommer til London

Coffee shoppen fra tv-serien Friends flytter til London. Komplet med kager, kaffekrus og malerier - men kun i to uger.

Karakternerne fra Friends følger desværre ikke med, når Central Perk flytter til London. Men alle rekvisitter fra kaffebaren gør. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix

Det er 15 år siden, Rachel og Ross, Joey og Phoebe, Monica og Chandler første gang trådte ind i stuerne hos tv-seere over hele verden. I samtlige 15 år har ét sted været samlingspunkt for vennerne fra Friends - caféen Central Perk. 

Se også: Hotelguide til Sex & The City

Den legendariske coffee shop hører hjemme i tv-seriens hjemby, New York, men fra 24. september og 14 dage frem får britiske fans og nysgerrige turister mulighed for at kigge indenfor i Central Perk, når den flytter ind i Soho i London i forbindelse med 15-års jubilæet for "Friends".

Broadwick Street i Soho, London
Rachel og co. i levende live følger ikke med, det gør til gengæld Phoebes rædselsfulde malerier på væggene, de Brown Bird cookies, vennerne smæsker sig i på skærmen, og Rachels brudekjole, som optrådte i det allerførste afsnit af serien.

Fra 14. september kan fans downloade en voucher på www.warnertv.com/friends og score en gratis kop kaffe på den midlertidige Central Perk på Broadwick Street i Soho, London. Om Gunther så vil være der til at servere den, er en anden sag...