Caribisk ø til 80 mio. åbner i Frederikshavn

Det har taget et års tid og kostet 80 mio. kr., men så kan du også opleve en tropisk dag på The Reef i Frederikshavn

Foto: The Reef
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det tidligere Scandic-hotel i Frederikshavn har taget navneforandring og hedder nu Scandic The Reef. Det skyldes nyskabelsen - det tropiske badeland The Reef, der er bygget op som en caribisk ø.

Læs også: Familieferie i verdensklasse

Det er der mange tropelande, der er, men i Frederikshavn er ideen, at man gennem f.eks. to timer kan opleve en hel dag, som den foregår i Caribien. Med solopgang, torden og lyn, tropisk regn, fuglestemmer og solnedgang. Med grotter, vandfald og palmer på de 1.500 kvadratmeter.

Og det har allerede vakt interesse hos feriegæster fra Sverige, Norge og Danmark. Allerede inden den officielle åbning 6. juni har resortet i hotelkæden Scandic oplevet en stigning i antallet af bookninger på 200 procent i forhold til sidste år.

Stor signalværdi for Frederikshavn
Det er Stena Line, der ejer hotellet, og lokalt er man glade over projektet til 80 mio. kr. Borgmester Lars Møller (V) konstaterer, at investeringen har en stor signalværdi for Frederikshavn - helt konkret betyder det flere arbejdspladser i lokalsamfundet.

Det er tanken, at også hotellets 210 værelser, der alle er familieværelser, på sigt skal have et caribisk islæt. Og The Reefs restaurant, Calypso, har plads til 260 gæster. De kan bladre i et menukort med caribisk touch.

Samtidig er der skabt en svømmekanal gennem hotellet, som bringer badegæsterne udenfor i et friluftsbadeanlæg, hvor vandet altid er 30 grader varmt. Her er barer og sauna og i tilknytning et wellness- og aktivitetsområde.

Målet er at tiltrække mellem 100.000 og 120.000 gæster om året i The Reef.

Priser:
The Reef er åbent alle ugens dage fra 08-21

Mandag-torsdag: 75 kr.  (både for børn og voksne)
Fredag-søndag: 95 kr. (både for børn og voksne)
Overnatter man på hotellet er der fri adgang til badelandet.

Se også: Hvorfor tage til Egypten på dykkerferie?