Bryllupsrejse-favoritter anno 2012

Mens klassikerne består, skifter moden år for år – også inden for bryllupsrejser. Her er tre af 2012-favoritterne ifølge det amerikanske magasin Conde Nast Traveler.

Waikiki-stranden på Hawaii. Fold sammen
Læs mere
Foto: Tomas Del Amo
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

London
Man skal holde sig væk under mylderet af sportsatleter, journalister og tilskuere under OL i London denne sommer – men når vindere og tabere er rejst hjem, er London det perfekte valg til en romantisk rejse. Blandt andet på grund af de mange nye hoteller – eksempelvis »The Wellesley«, som markedsføres som Storbritanniens første seksstjernede af slagsen – som garanteret vil forsøge at lokke gæster til med heftige rabatter.

Hawaii
Der er langt til øgruppen ude i Stillehavet, men den hawaiianske ø Oahu – hvor blandt andet hovedstaden Honolulu og den verdensberømte Waikiki Beach ligger – bliver fra juni nemmere og hurtigere at nå, når Hawaiian Airlines sætter direkte fly ind mellem Honolulu og New York lufthavnen JFK.

St Lucia
Den caribiske ø bliver den første, hvor gæster kan checke ind i den villaform, som er så umådeligt populær på blandt andet Maldiverne og Seychellerne – villaer, der står på pæle i havet. Fra slutningen af 2012 kan man på resortet »Sandals Grande St. Lucian« hoppe direkte i havet fra sin terrasse – og ja, villaerne er orkantestede.

Læs også: Guide: Fem byer med masser af romantik