Boom i salg af rejser til storslåede Dubai

Gigantiske palmeøer ud i havet og verdens højeste bygning - Vi vil se det med egne øjne. Salget af charterrejser til Dubai er steget kraftigt.

I baggrunden ses verdens højeste fritstående konstruktion, Burj Dubai, der åbnede officielt d. 4. januar i år. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix

Byggerier og projekter findes i et helt ufatteligt omfang - så stort, at den ellers stenrige ørkenemirats økonomi ramlede, og de øvrige arabiske emirater måtte komme Dubai til hjælp.

Læs også: Armani designer eget luksus-hotel

Her har man skabt hele verden i kunstige øer og bygget en gigantiske palmeø bygget ud fra kysten.

Får man det for varmt, er der et indendørs skianlæg med stolelift og flere nedfarter. Der er også verdens mest luksuøse hotel, og verdens højeste bygning - Burj Khalifa på 828 meter .

Rækken af utroligheder er lang i Dubai, og det vil danskerne opleve.

Bravo Tours, der er Danmarks største arrangør af charterrejser til De Forenede Arabiske Emirater, sælger i stor stil rejser til det varme ørkenland med direkte fly fra både København og Billund. Faktisk er der en fremgang i salget til den kommende vinter på 50 pct. i forhold til sidste år.

"Flyvetiden er kun en time længere end til Kanarieøerne og Egypten, og vejret er helt i top hele vinteren," siger administrerende direktør Peder Hornshøj.

Oven i varmt og solsikkert vejr får man en hotelstandard, der er helt uden konkurrence - og til priser, der ikke er set før, tilføjer han.
Ud over Dubai har Bravo Tours rejser til de bjergrige emirater Fujairah og Ras al-Khaimah, hvor der bl.a. er skønne strande.

Og en af vinterens nyheder er krydstogt med start i Dubai til  Omans hovedstad, Muscat, emiraterne Fujairah og Abu Dhabi, og den olierige ø-stat Bahrain.

Kunne du tænke dig at komme til Dubai?
Find ud af hvad en t/r billet koster i skolernes sommerferie