Børnefamilier vil på krydstogt

25REJFLICKR-111703.jpg
Krydstogt er blevet en attraktiv ferieform for børnefamilier. Fold sammen
Læs mere
Foto: Flickr

Der var engang, hvor et krydstogt var for det ældre publikum. Men sådan er det ikke længere. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo.

Cruisekonceptet har tidligere haft et mere eller mindre blakket ry, men nu har den unge generation fået øjnene op for rejseformen. Særligt blandt børnefamilier er en ferie på havet blevet et stort ønske.

Således fortæller fire ud af ti adspurgte dasnkere, at de drømmer om at tage på et cruise. 19 pct. af de adspurgte siger, at et krydstogt er en af deres favorit-ferieformer. Og det er der måske en god grund til.

Læs også: Vi giver børnene fri for at spare penge

For et krydstogt kan ofte skræddersys til den enkelte, så ferien passer til alle. Der er kolde drinks på dækket, swimmingpools til børnene, flere destinationer på én tur og alligevel er alle samlet på ét og samme sted det meste af tiden.

»For mange børnefamilier er krydstogt en god ferieform, fordi der, ligesom ved charterferie med f.eks. børneklub, hele tiden er noget at lave for hele familien,« siger kunde- og kommunikationschef hos Apollo, Glenn Bisgaard.

Det er specielt de mere eksotiske destinationer, der har vundet indpas hos den yngre generation og børnefamilierne, fortæller Glenn Bisgaard.

Det er nemlig blevet muligt at opleve flere steder i Caribien på et enkelt togt og se Asien fra søsiden. Kombineret med god mad og underholdning til ungerne, gør dette krydstogtferierne yderst populære.