Børn kan også lide wellness

Sommer i Danmark: Her er sauna, massage og ansigtsbehandlinger er ikke kun forbeholdt de voksne. Børne-wellness er en succes i Nymindegab.

Foto: SeaWest
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Wellness er velvære. I lækre, stille og rolige omgivelser - hvor der ikke er forstyrrende og legende børn - kan man nyde forskellige former for bade og forkæle kroppen med alverdens forskellige behandlinger og massager.

Læs også: Spring ud i en aktiv familieferie

Det er konceptet for de wellness-centre, der i stor stil åbnes på hoteller og ferieresorts rundt om i Danmark - og den øvrige verden.

Men på Sea West i Nymindegab syd for Ringkøbing er man gået imod strømmer. Her synes man, at børnene også kan have behov for lidt velvære-forkælelse. Her i sommer har der hver torsdag aften været åbent for børn i centrets wellness-afdeling.

Da har centret tilbudt familieaftener med wellness, og børn mellem 5 og 15 år har i følge med voksne også kunnet nyde dampbade og få massage og ansigtsbehandlinger - i kortere børnevenlige udgaver. Og det med stor succes.

Der er børne-wellness resten af skoleferien, men SeaWest har allerede besluttet, at der også skal være familie-aftener i wellness-centret i efterårsferien, vinterferien og i påsken.
www.strandhotellerne.dk