Bo sammen med stjernerne

Book et værelse på et af disse New York hoteller, hvis du vil dele hoteltag med stjerner som Michael Douglas og Heidi Klum.

Mange store events, middage og arrangementer bliver afholdt på Waldorf-Astoria, og udover de kendte, der bor på hotellet, er der en strøm af skuespillere, sangere - og altså politikere. Her Obama ved den årlige Al Smith Dinner i oktober 2008. Fold sammen
Læs mere
Foto: Andrew Theodorakis
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skal morgenmaden på din ferie begaves med lidt stjernedrys og turen gennem lobbyen krydres med et møde med stjerner, der ellers kun optræder på det store lærred?

Ligesom alle andre checker også skuespillere og sangere ind på et hotel, når de besøger New York, og vil man vende hjem fra sit besøg i The Big Apple med ikke bare gode shoppingkup i kufferten, men også med fortællingen om at have sovet under samme tag som stjernerne, skal man ifølge hotels.combooke en nat på et af følgende fire hoteller.

Waldorf-Astoria
Et af de mest prestigefyldte hoteller i byen og et hotel, der kan bryste sig af et utal af titler igennem tiden - det største i verden, da det åbnede i 1931, det første, der indførte room service, det første, hvor man kunne flyttet ind permanent, og det første, der fandt på at have folk ansat til at åbne døren, når man ankommer.

Waldorf-Astoria har naturligvis også haft sin del af berømtheder indenfor dørene. Diana Ross og Frank Sinatra startede begge deres karriere i The Empire Room, som dengang var New Yorks førende natklub. Eisenhower har boet her, Al Pacino var her i forbindelse med optagelsen af filmen "En duft af kvinde", og Paris Hilton har oplevet en stor del af sin barn- og ungdom bag Waldorf-Astorias beskyttende mure.

Et værelse her giver mulighed for at løbe ind i Michael J. Fox, Cuba Gooding Jr., eller Winona Ryder.

Det koster fra 1.530 kr. at lægge beslag på et af de 1.245 værelser for en enkelt nat.

Næste: Soho Grand Hotel