Bo midt i London for 72 kr.

Lavpriskæden Tune Hotels åbner 30. august sit første hotel i London og satser på at brede sig til hele Europa med sit budgetkoncept.

Tune Hotels har i øjeblikket otte hoteller i Malaysia og Indonesien, og de billigste værelser starter omkring en krone - afhængig af efterspørgsel, som man ser hos lavprisflyselskaberne. Fold sammen
Læs mere
Foto: Flickr.com / Flashpacking Life
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hotelkæden Tune Hotels opererer allerede i bl.a Asien, og kædens forretnings-ide kan sammenlignes med lavprisflyselskabet Ryanairs: Find den laveste basispris for selve flyrejsen og læg en masse gebyrer oven i.

Læs også: Det kan du få for en tusse

På samme måde håber Tune Hotels at operere fra 30. august med start i London. Og måske er det rigtig set i en by som London, hvor prisen for en hotel-overnatning sædvanligvis er tårnhøj.

Med åbningen håber Tune Hotels simpelthen at revolutionere hotel-markedet i Europa, skriver Breaking Travel News.

Der forventes en særlig priskampagne omkring åbningen, hvor man kan overnatte for ca. 72 kr. pr. næse, men ellers vil standardprisen være fra ca. 280 kr.

For den pris får du et lille værelse for to personer med en smal dobbeltseng og eget bad.

Alle andre serviceydelser koster ekstra, og listen er lang:

  • Håndklæde med toiletsager: 13 kr.

  • Brug af hårtørrer: 16 kr.

  • Adgang til tv: 24 kr. pr. dag.

  • Internetadgang: 12 kr. i timen eller 24 kr. om dagen.

  • Rengøring af værelset: 60 kr.

  • Opbevaring af bagage: 16 kr. pr. kuffert pr. dag.

  • Afgift for brug af kreditkort: 15 kr.

15 hoteller i London-området
"Det hele handler om valgfrihed", siger hotelkædens chef Mark Lancaster til rejse-sitet. "Vi synes gæsterne selv skal sammensætte den pakke, som de synes passer".

Tune Hotels har i øjeblikket otte hoteller i Malaysia og Indonesien, og de billigste værelser starter omkring en krone - afhængig af efterspørgsel, som man ser hos lavprisflyselskaberne.

Planen er at åbne 15 hoteller i London-området inden 2017, med ialt 1500 værelser. Det første Tune-hotel ligger ved Lambeth North-stationen ved Themsen og får 75 værelser.

Ikke alle værelser får vinduer, men det bekymrer ikke Lancaster. "Hvis du vil bo fem-stjernet, er der jo masser af muligheder i London, men hvis du tænker på prisen vil vi være relevante," siger han til Breaking Travel News.

Se Tune Hotels' video, der forklarer hotellets koncept: