Bo med Churchill og Sinatra

Næste vinter kan rejsende med Star Tour checke ind på hoteller med en ganske særlig historie.

På Sofitel Winter Palace i Luxor, Egypten, kan man synke ned i de bløde møbler og nippe til en kop te, eventuelt mens man bladrer i en Agathe Christie roman, muligvis skrevet netop her. Fold sammen
Læs mere
Foto: Star Tour
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Historiens famøse vingesus blæser mere over nogle steder i verden end andre. På nogle hoteller på kloden har personligheder fra fordums tider boet, levet, foretaget sig det, der senere skulle blive deres bidrag til historiebøgerne.

Se også: De hotteste nye hoteller

Star Tour tror på, at ganske mange danskere gerne vil opleve autencitet på deres ferie og at denne sagtens kunne komme fra at have boet på et hotel, der er noget ganske særligt på grund af den historie, der knytter sig til stedet.

Derfor åbner Star Tour fra næste vinter 16 hoteller under navnet Blue Unique. Hotellerne er spredt over hele verden og er vidt forskellige i indretning og størrelse, men har alle det til fælles, at man som gæst kan komme hjem med en anden historie om stedet end fortællingen om poolen og restauranten.

- Produktet egner sig glimrende til folk, der ellers ikke går efter den klassiske charterrejse, for hotellerne viser en ukendt side af et rejsemål, man måske har været på flere gange før, siger salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

Golf og kunst
De historiske oplevelser spænder fra den over 100 år gamle engelske gårdhave i det viktorianske paladsmiljø i Egypten, hvor Winston Churchill og Agatha Christie boede, til hotellet, der også fungerer som et kunstnerisk museum på Lanzarote. Eller fra resortet ved Miami Beach, der var centrum for livsstilen i de glade '60ere og hvor Frank Sinatra og venner minglede i baren, til golfhotellet på Gran Canaria, beliggende i et naturreservat, der er opkaldt efter en hollænder, som i 1500-tallet grundlagde øens vintraditioner lige her.

En uges ophold tilbage i historien koster fra 4.498 kr., afhængig af destinationen. 

Se også: Vi klager over hotellet.