Bo i samme suite som Englands ny prinsesse

Kate Middleton boede sammen med sin mor og søster den sidste nat inden hun blev prinsesse på et af Londons legendariske hoteller - Goring Hotel.

Det var på øverste etage, at Kate Middleton tilbragte sin sidste nat som single - i The Royal Apartment som koster ca. 42.000 per nat. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ben Stansall
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Goring Hotel få kilometer fra Buckingham Palace i London er diskret, femstjernet luksus i den tilbagelænede, britiske stil.

Og hvis du vil bo i samme fem-værelses suite, The Royal Appartment, som Kate Middleton, hendes mor og søster gjorde det sidste nat inden brylluppet, så er det en mulighed.

Læs også: En date i London

Hele hotellet, som er fra 1910 og stadig i samme families eje, er nyrenoveret og hele stedet minder mest om en dyr klub eller et fornemt landhus.

Kate Middeltons suite er en af hotellets bedste og ligger øverst oppe med udsigt til haven. Det oplyses ikke på hotellets hjemmeside, hvad prisen for en overnatning er, men ifølge den engelske avis Daily Mail løber en nat op i ca. 42.000 kr.

De øvrige 71 værelser ca. 4.000 kr. for en nat, mens suiterne løber op i ca. 13.000 kr. for en overnatning.

Se også: Følg i Kate og Williams romantiske fodspor

Kommandocentral for general Eisenhower
I suiten er udstillet Dronning Victorias silke-brudekjole med tilhørende tiara, der står et stort flygel og der er et originalt toilet fra det 19. århundrede.

Goring Hotel har huset mange kongelige og adelige gennem tiden. Queen Mary har drukket eftermiddags-te her og Dronningemoderen har boet på Goring.

Nu til dags er gæsterne mest diplomater og politikere, men før i tiden var Goring Hotel vært for bl.a Winston Churchill og hans mor Jennifer, der flyttede fast ind i hotellet i 1913.

Under 2. verdenskrig var Goring Hotel kommandocentral for general Dwight Eisenhower, chef for de allierede styrker. 

Se billederne af The Royal Apartment på dailymail.co.uk