Bo i Bonapartes palæ i Paris

Luksuskæden Shangri-La Hotels åbner 17. december nyt hotel i Paris i Napoleon Bonapartes grandnevøs tidligere palæ med udsigt til Eiffeltårnet.

Suite Panoramique på Hotel Shangri-La Paris med udsigt til Eiffeltårnet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Eric Piermont
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Palæet med fantastisk udsigt til Eiffeltårnet blev bygget i 1896 som hjem for Napoleon Bonapartes grandnevø, prins Roland Bonaparte, så nu har man muligheden for at bo i et helt særligt fransk hjem.

Læs også: New Yorks dyreste luksushotel

Det sker, når palæet 17. december slår dørene op som hotel i luksuskæden Shangri-La Hotels. Palæet er gennemgribende renoveret, og med 81 værelser og suiter er det det største luksushotel i Paris.

Både arkitekter, indretningsarkitekter og landskabsarkitekter har været i sving med at indrette hus og have for at sikre, at gæsterne får en helt sublim oplevelse.

Beliggenheden fås ikke meget bedre
Fra hotellet i 16. arrondissement er udsigten til Eiffeltårnet genial, og netop her er Europas højeste koncentration af museeer, så der er nok at opleve i omegnen af hotellet.

Når gæsterne ankommer, går de gennem de originale låger og ind i receptionen med den håndlavede skranke. Med kig ind i billiard-værelset med kaminen fra da huset blev bygget.

Værelsernes størrelse starter ved 47 kvadratmeter og til suiternes 200 kvadratmeter. Priserne er derefter: Selv på tilbud i hotellets første tre måneder starter prisen for et dobbeltværelse ved 5.500 kr. og en suite med ca. 11.000 kr. - inklusive amerikansk morgenmad.