Bo hos Gianni Versace i Miami

Modekongen blev ganske vist skudt på trappen til sin ejendom i Miami, men nu er det fabelagtige hus åbent for overnatninger.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er ikke helt billigt - en times rundvisning morgen eller eftermiddag koster ca. 350 kr. og så er der ikke adgang til øverste etage med de helt specielle værelser.

Se også:
Billedserie: Mode i Milano
Find de fem fedeste butikker på Manhatten

Det kræver at man bor her, og så er prisen for en overnatning i lavsæsonen ca. 6.000 kr. i tre af de 10 suiter. Prisen stiger for de øvrige, indtil vi når ejerens eget soveværelse, hvor prisen er ca. 55.000 kr. for en overnatning.

Før modeskaberens død for snart 12 år siden, boede hans berømte venner så ofte hos ham, at værelserne blev indrettet med dem i tankerne.

Elton John havde The Safari Room som sin favorit, og det blev indrettet derefter med en udstoppet løve. Madonna overnattede i det opulente soveværelse, hvor der blev installeret et badekar for hendes skyld, i et hus der ellers var fuldt af brusebade. Wegdwood suiten var Chers foretrukne, mens Tom Cruise og Katie Holmes angiveligt tilbragte tid i observatoriet med en tre timers middag.

Efter mordet på Versace blev huset solgt til telekommunikations-mogulen Peter Loftin i år 2000, og han har langsomt tilladt mere offentlighed omkring ejendommen, mens han har bibeholdt alle Versaces fingeraftryk.

Nyhedsbureauet AP har besøgt ejendommen, hvor turister hver dag flokkes for at tage billeder. Og konkluderer, at når man træder indenfor, så forstår man godt forventningerne. Lyden af vandet fra fontæner i den store gårdhave, poolen med en million italienske mosaikker indlagt med 24 karat guld. Poolens design i øvrigt inspireret af et skærf skabt af Versace.

Versace´s fingeraftryk findes overalt i ejendommen, både udendørs og i stuer, lounger og værelser. Her er skulpturer, malerier - og duften af friske blomster og klassisk musik fylder luften.

Vil man nøjes med en times rundvisning, så omfatter den den centrale gårdhave, spisestuen, poolen og et marmortoilet med guldbelagt sæde.

Info: www.casacasuarina.com

Foto: www.casacasuarina.com