Bliv hamster for en nat

Se videoen: Lev som en gnaver for en nat på nyt fransk hotel.

Foto: Screendump fra youtube.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det måtte jo komme: Et hotelværelse, indrettet som en hamsters bur. Det er det nyåbnede hotel La Villa Hamster i den vestfranske by Nantes, der tilbyder den ny service.

Se videoen nederst på siden

Helt konkret kan man rykke ind i hamster-værelset, der er udstyret med et romantisk hamster-hjul i menneskestørrelse. Hvis lysten er til det, kan man så iføre sig hamster-kostume og tage et par timer i hjulet med sin udkårne, det skulle nok kunne varme det hele lidt op.

Ved sengetid klatrer man op ad en stejl trappe og kravler på alle fire hen til sit leje. Bliver man tørstig, så slikker man bare på det megastore rør med vand, nøjagtig som hamsterne gør. Bliver man sulten, nipper man af kuglen med foder.

De to franskmænd bag hamster-hotellet, en designer og en scenograf, ønskede simpelthen at finde på noget, der var rigtig morsomt. Et sted, hvor man kunne sove godt og komfortabelt og samtidig få en anderledes oplevelse. Det må siges at være lykkedes, når man kan efterlade sin art uden for døren, og lege at man er hamster en dag eller to.

Det ser allerede ud til at være en god ide, de to franskmænd har fået. Siden åbningen er interesserede strømmet til hamster-hotellet. Her i starten mest for at få en enkelt aftens oplevelse med den udkårne.

Læs også: Verdens mest usædvanlige hoteller

Det skal tilføjes, at badeværelse og køkken er som mennesker normalt kender dem, og prisen for en overnatning er ca. 700 kr. franskmændene pønser allerede på nye tiltag: Et værelse, der bringer gæsten tilbage til sin egen skabelse - med form som en livmoder. I det lys virker hamster-værelset allerede næsten ordinært.

Se videoen fra hamsterhotellet: